Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat leon 2017 otomatik iç aydınlatma sorunu

Mehmetdiab

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, sıklıkla takip ettiğim foruma bugün bir sorunum hakkında danışmak istedim. leon 2017 1.2 tsi aracımda kapıları açtığımda içerdeki otomatik iç aydınlatma ışıkları yanmıyor. ancak manuel olarak açtığımda yanıyor. öndeki aydınlatma ünitesini otomatik konumda iken elimle biraz bastırdığım zaman yanıyor. küçük bir ilçede çalıştığımdan herhangi bir elektrikçiye güvenemiyorum. bununla ilgili çözüm önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar, sıklıkla takip ettiğim foruma bugün bir sorunum hakkında danışmak istedim. leon 2017 1.2 tsi aracımda kapıları açtığımda içerdeki otomatik iç aydınlatma ışıkları yanmıyor. ancak manuel olarak açtığımda yanıyor. öndeki aydınlatma ünitesini otomatik konumda iken elimle biraz bastırdığım zaman yanıyor. küçük bir ilçede çalıştığımdan herhangi bir elektrikçiye güvenemiyorum. bununla ilgili çözüm önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Geçmiş olsun bu durumun birkaç nedeni oluyor kapı kenarında olan swişh bozulmuş olabilir onu elinizle kontrol edin
Normalde yanan ama kapılar açılınca yanmaması sigortadan olmaz yoksa hiç yanmaz birde üst kısımda olan anahtara bak oksit yada zor temas etme yapıyor mu diye

Geri
Üst Alt