Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon 1.5 Style Arka Far Su Alma ve Buğu Sorunu

Merto006

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar. 1 hafta önce sıfır Seat Leon 1.5 150 beygir Style paket aracımı aldım. Dün yağmurda arka farların üst, alt ve yan kısımlarının bazı yerlerinin su aldığını ve hafif buğu oluştuğunu fark ettim. Farın yapısından olabileceğini düşünüyorum. Çünkü gördüğüm kadarıyla farın içine su girmemiş. Su, far ile bagaj kaportasının arasında kalmış. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.20200229_161323.jpg
20200229_161148.jpg
20200229_161051.jpg

Merhaba öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Far ile kaporta aradı cok dar oldugu için su arada sıkısıp kalmıs ve sıcaklık etkisyle buharlasmıs . Bir sorun teskil edecegini veya yapılabşlecek birsey oldugunu düsünmuyorum

Merhaba öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Far ile kaporta aradı cok dar oldugu için su arada sıkısıp kalmıs ve sıcaklık etkisyle buharlasmıs . Bir sorun teskil edecegini veya yapılabşlecek birsey oldugunu düsünmuyorum
Cevabınız için teşekkür ederim. Tek endişem oraya akan su, toz ve ya kir taşırsa kötü bir görüntü oluşabilir. Bir de fabrikasyon hata mı diye endişelenmiştim. Hepimize kazasız sürüşler.

Cok kafanıza takılırsa servise gösterebilirsiniz veya yagmur kaydırıcı bir sprey alıp o araya sıksanız ısınızı görebiir gibi geliyor

Cevabınız için teşekkür ederim. Tek endişem oraya akan su, toz ve ya kir taşırsa kötü bir görüntü oluşabilir. Bir de fabrikasyon hata mı diye endişelenmiştim. Hepimize kazasız sürüşler.
Aracın yeni araç bunu kabul etmemen lazım. Servise götür gerekirse değiştirsinler. Kayıt açsınlar ki SEAT İspanya'ya bu durumu da kayıt altına girdiği için raporlasınlar. Üretici kaynaklı bir sorun varsa en azından sorunu kaynağında çözerler.

Geri
Üst Alt