Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Hararet Göstergesi Doğru Sıcaklığı Göstermiyor Mu?

Kuzeylee

Kayıtlı Üye
sanayide motor hararet konusu açıldığı zaman Seatların hararet göstergesine güvenmeyin ancak motor aşırı ısınacak conta yakacak ondan sonra ibre 90 ı geçer deniliyor.bunu tek bir kişi demedi söyleyen çok ve yılların ustaları.gerçi usta var usta var.bu ne kadar doğru?

sanayide motor hararet konusu açıldığı zaman Seatların hararet göstergesine güvenmeyin ancak motor aşırı ısınacak conta yakacak ondan sonra ibre 90 ı geçer deniliyor.bunu tek bir kişi demedi söyleyen çok ve yılların ustaları.gerçi usta var usta var.bu ne kadar doğru?
Onlar hep yan sanayi müşür kullanıyorlar ondan öyle demişlerdir ben daha seat ta hararet yüzünden conta yakan görmedim

inşallah kardeşim öyledir ibre doğruyu gösteriyordur yoksa gerçek anlamıyla yanarız:))) Allah muhafaza

Valla bende duymadım da görmedim de. 9 sene kullandım, arabayı sıkıştırdım , bastım gık demedi. Masallah

2012 aralık 12 de dünyanın sonu geliyor dediler şirince zengin oldu..bişiler vardır asparagas bişi türemiştir.

Geri
Üst Alt