SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

anadolu yakası bize birileri uygun bi yol haritası cizsin ben karşıdan anlamam 😎

1 - Kfy
2 - Lejyoner
3 - Kaptan
4 - Cupralı
5 - Absolut
6 - Ghost rider
7 - Aykstc
8 - Kaan
9 - Çöllü
10 - grkndrk
11 - Duvi
12 - ONUR AKÇA
13 -mgencay
14-ssboy
15
-mertkan
16
-barış
17
-dmrhn
18
-cılgın pilot
19
-serkanreis
20
-rockinrock

21
22
23
24
25

😱😱😱 hadiiiiiii

anadolu yakası bize birileri uygun bi yol haritası cizsin ben karşıdan anlamam 😎
Birinci köprüden sonra haliç köprüsünü geç yalnız en sağdan ek köprüye gireceksin köprüyü bitirir bitirmez eyüp tabelasından gir aşağı in aşağıda ışıklardan sola dön sağda feshaneyi göreceksinizz

Arkadaşlar feshaneye gitmek için boğaziçi köprüsünden geçtikten sonra hiç sağa sola dönmeden haliç köprüsüne kadar devam ediliyor haliç köprüsü bitiminden hemen eyüp sapağından ayrılıyoruz..Işıklara geliniyor ışıklardan sola dönüp 500 metre kadar ilerledinmi feshane ve yanı ispark...

Eminönünden arabalı vapur ile geçip sahil yolundan eyüpe çıkıladabilir ancak sahil yoluda en az köprü trafiği kadar yoğun olacaktır diye düşünüyorum...

Anadolu yakası ekip olarak geçilmesi noktasında bir yer belirleyip hep beraber hareket edelim diyorum ben ancak yer tayinini sizlerinde fikirleri doğrultusunda belirleyelim...

buluşma yeri olarak benim aklıma gelen köprüye en yakın yer capitol avm parkı olabilir mesela...

Arkadaşlar feshaneye gitmek için boğaziçi köprüsünden geçtikten sonra hiç sağa sola dönmeden haliç köprüsüne kadar devam ediliyor haliç köprüsü bitiminden hemen eyüp sapağından ayrılıyoruz..Işıklara geliniyor ışıklardan sola dönüp 500 metre kadar ilerledinmi feshane ve yanı ispark...

Eminönünden arabalı vapur ile geçip sahil yolundan eyüpe çıkıladabilir ancak sahil yoluda en az köprü trafiği kadar yoğun olacaktır diye düşünüyorum...

Anadolu yakası ekip olarak geçilmesi noktasında bir yer belirleyip hep beraber hareket edelim diyorum ben ancak yer tayinini sizlerinde fikirleri doğrultusunda belirleyelim...

buluşma yeri olarak benim aklıma gelen köprüye en yakın yer capitol avm parkı olabilir mesela...

tamam ulvi pilan programı yapalım sende yardımcı ol saat konusunda anlasalım herkes için çok geç kalmadan geçelim😱key:

aslında iyi fikir ama capitol avm her daim kalabalık karıştırmayalım orayı gir çık puhaha

aslında en güzel buluşma noktası küplüce burdan hemen ayaklara bağlanıp çıkarız köprüye 😱key:

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Feshaneye geliyorum, Ben ve babam geliyoruz benide yazarmısınız abi. Feshanede dolaşacakmıyız.? ordan biryeremi geçeceğiz.

Feshaneye geliyorum, Ben ve babam geliyoruz benide yazarmısınız abi. Feshanede dolaşacakmıyız.? ordan biryeremi geçeceğiz.

Bu soruya bende katılıyorum, eğer gelebilirsem ki gelmeye zaten çalışıcam kesinlikle. Feshane 'de takılacakmısınız yoksa oradan bir yere geçilecek mi biraz geç katılabilirim aranıza.

Sticker geliyor degil mi yarin?

39,099Konular
763,786Mesajlar
21,815Kullanıcılar
BerkpltSon üye
Geri
Üst Alt