SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

ben aracımda bir problem var aldıgım ilk sene basıma gelmişti garantisi bitmemişti marşda bir problem var ara sıra marş almıyor servis garantisi bittikten sonra marş şalterini değiştirdi 1 sene kullandım problem olmadı ama şimdi aynı şeyi yapıyor yarın sabah servise bırakıcam cuma akşamına çıkarsa kesin gelirim

Ya Kemal abi geliyorum dede bir mani çıkmasın yok arkadas yazma isim falan...

zaten ben isim yazmadım sagolsun arkadaşlar yazıyor

evet anadolu nerde buluşalım nasıl yapalım 😕

Bu ARada Senin İsminide Görmek İsterim Burak Kardeşim Listede @leo54😱key:
ya selçuk alakasız olacak ama bişey soracagım şu yazı olayını nasıl yapıyorsunuz şu nickli yazıyı [MENTION=21041]leo54[/MENTION] varya😕

ana olmuş ya bikaç kez denedim olmamıştı 😱😱😱 [MENTION=25240]arthur[/MENTION]

birden gidicez herhalde beşiktaştan inmek gerekir veya arabalı vapur ordan tophane 😱key:

Barışım tophane değil feshane kardeş..Tophane olsa idi karakoy ile kabatş arası vapur mantıklı olurdu ancak feshane haliç koprusunun dibi 1.köprü (boğaziçi köprüsü)daha mantıklı...

birden gidicez herhalde beşiktaştan inmek gerekir veya arabalı vapur ordan tophane 😱key:
Barış ne tophanesi karıştırma beşiktaştan değil haliç köprüsünden eyüp e ineceksin

Barışım tophane değil feshane kardeş..Tophane olsa idi karakoy ile kabatş arası vapur mantıklı olurdu ancak feshane haliç koprusunun dibi 1.köprü (boğaziçi köprüsü)daha mantıklı...

[MENTION=5017]Absolut[/MENTION] [MENTION=21038]mertkan[/MENTION] evet nerede buluşuyoruz şimdi 😕

39,099Konular
763,786Mesajlar
21,815Kullanıcılar
BerkpltSon üye
Geri
Üst Alt