SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

1 - Kfy
2 - Lejyoner
3 - Kaptan
4 - Cupralı
5 - Absolut
6 - Ghost rider
7 - Aykstc
8 - Kaan
9 - Çöllü
10 - grkndrk
11 - Duvi
12 - ONUR AKÇA
13 -mgencay
14-ssboy
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
devaam

Teşekkürler...

Mağlum canavarı aldık fakat, kan akıtmak nasip olmamıştı bu cumaya ayarlandı herşey ama büyük ihtimalle ben katılmıyıcam bir aksilik olmazsa Cuma akşamı değerli abilerim ile tanışmayı umuyorum. Çok önemli bir aksilik çıkarsa konuya tekrar yazarım, katılacağım kesinleşince konu altında ismimi bildirmeye çalışıcam inşallah. [MENTION=24920]ONUR AKÇA[/MENTION] [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] (Adaşım ve Selçuk abim) haberleşelim son zamana kadar hep birlikte geçeriz inşallah. Yeter ettim artık tam katılıcam diyorum bir aksilik çıkıyor gidemiyorum 🙁

Biz nasil bulusup gideriz abi?sahildenmi e 5 tenmi? Benim namumzsun hgs gelmedi daha otobana giremiyorum

o zaman vatan caddesinde Buluşuruz onur ben O3'ten innerim sende E5'ten gelirsin eğer basın ekspresten E5'e geleyim desem yolumn çok uzar benim.. Sen E5 ten hiç çıkmadan gelince zaten Vatan caddesine geliyosun ordanda feshaneye geçeriz birlikte ama ben biraz erken geçmeyi düşünüyorum 2-3 gibi haberin olsun😱key:

feshane mi , çok yakın bana babamda yakınında çalışıyor zaten feshanenin sorayım bi babama. 🙂

1 - Kfy
2 - Lejyoner
3 - Kaptan
4 - Cupralı
5 - Absolut
6 - Ghost rider
7 - Aykstc
8 - Kaan
9 - Çöllü
10 - grkndrk
11 - Duvi
12 - ONUR AKÇA
13 -mgencay
14-ssboy
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Güncelllllll😱😱😱

o zaman vatan caddesinde Buluşuruz onur ben O3'ten innerim sende E5'ten gelirsin eğer basın ekspresten E5'e geleyim desem yolumn çok uzar benim.. Sen E5 ten hiç çıkmadan gelince zaten Vatan caddesine geliyosun ordanda feshaneye geçeriz birlikte ama ben biraz erken geçmeyi düşünüyorum 2-3 gibi haberin olsun😱key:
vatan caddesi dediğin bu e5 uzerınden topkapı aksaray yazan yerden girilen yer degılmı abi?eresin topkapı falan var hatta solda

Bende erken cikarim abi ozman ogun konusuruz oglen saatlerinde cepten

Bende erken cikarim abi ozman ogun konusuruz oglen saatlerinde cepten

Tamam Onur Haberleşiriz ben Ararım Seni okuldan çıkmadan ona göre düşeriz yollara erken çıkalım geç gelelim trafiğede takılmamış oluruz malum Cuma günü son hafta sonu millet dökülür yollara 😱key:

39,099Konular
763,786Mesajlar
21,815Kullanıcılar
BerkpltSon üye
Geri
Üst Alt