SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

OTOPARK 11.000 metrekare kullanım alanı, 1.000 araç ve 50 tır kapasitesine sahiptir.

büyükmüş baya

Valla ben sabırsızlıkla bekliyorum. +1 (eşli ise +2)

Santralistanbul da olabilir otoparkı fazlaca büyüktür. İçeri değil yanına park edersek 4TL İSPARK

santralistanbul

Büyük bayağı feshanenin otoparkı ama hep cafelerin valeleri oluyor...

Pardon düzeltiyorum ilk Beşiktaş dendiği icin feshane ile Tophane'yi karıştırdım..Tophane'de valeler mevcut feshanede Ali abinin dediği gibi ispark işletmesi..

Pardon düzeltiyorum ilk Beşiktaş dendiği icin feshane ile Tophane'yi karıştırdım..Tophane'de valeler mevcut feshanede Ali abinin dediği gibi ispark işletmesi..
senin isminde yok ulvi o kadar değişim yaptın gelde görelim canlı canlı

• Beğen
Reaksiyonlar: Duvi
benim tavsiyem marmara form hem açık hemde kapalı oto parkı mevcut oldukça geniş ve üctersiz formun içinde güzel vakit geçirilebilir ve çıkışta merter mcdonalds içinde cafe yapmışlar cay 2 tl oldukça güzel olmuş isteyen hamburger yer isteyen cay içer

Arkadaşlar marmara forum ve merter macdonalds da daha önce toplandık 6 araba birbirimizi kaybettik,cuma trafiği merterde kilittir,marmara forumun otoparkı cok küçük ayrıca içinde hiç birşey yok..Feshane otopark olarak iyidir,sohbet ederiz üşüdüğümüzde cafeye geceriz..

39,100Konular
763,787Mesajlar
21,817Kullanıcılar
kerimkaanSon üye
Geri
Üst Alt