Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şanzıman

hasan kurt

Kayıtlı Üye
Cümleten selamın aleyküm aracım 2016 1.4 150 act motor geçen günlerde şanzıman ile ilgili sıkıntı yaşadım serviste bana şanzıman mili sıkıntısı olduğunu ve şanzıman değişmesi gerektiği söylendi İstanbul Anadolu yakasında bunun tamirini yapan yada 0 şanzıman konusunda yardımcı olabilecek usta yer varmıdır

Cümleten selamın aleyküm aracım 2016 1.4 150 act motor geçen günlerde şanzıman ile ilgili sıkıntı yaşadım serviste bana şanzıman mili sıkıntısı olduğunu ve şanzıman değişmesi gerektiği söylendi İstanbul Anadolu yakasında bunun tamirini yapan yada 0 şanzıman konusunda yardımcı olabilecek usta yer varmıdır
Bunu yetkili servis mi söyledi yoksa sanayi mi? 0 şanzıman bulamazsınız, DSG'ler araca özel üretiliyor, stoğu tutulan bir ürün değil. Doğuş Oto'nun siparişi üzerine 1 ay içerisinde geliyor ve araca takılıyor. Zaten fiyat olarak da çok üzer, 2017 senesinde kullandığım Golf'ün şanzımanı değişmişti, 28.000 liralık kısmı garantiden karşılanmıştı, ben sadece indirimli şanzıman sök tak parası vermiştim, 500-600 lira arası bir tutar. Şu anda Muhtemelen 60.000 lirayı geçmiştir şanzıman.

Çıkma arayabilirsiniz ama tüm şanzıman değişecekse onu da 20-25'ten aşağı bulmanız şans olur.

Eğer teşhisi koyan sanayide bir yerse yetkili servisle gidip görüşün, şanzımanınız garanti kapsamında olabilir, öyleyse zaten Seat direkt gönderir yeni şanzımanı. Yetkili servis söylediyse garanti durumunu İspanya ile görüştülermi onu öğrenin, görüşmedilerse kayıt açsınlar. Genelde şanzıman işlemleri garantiden hallediliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Doğuş oto servis söyledi 50 bin lira fiyat verdiler şanzıman değişmesi gerekiyor dendi

Herşeyi konuştuk garanti dışı değil maalesef yazılım vs şeylerden garanti kapasamamakta hiçbir türlü indirim vs yapamadıklarını söylediler

Geri
Üst Alt