Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sağa ve sola dönüşte uğultu sesi

lextin

Kayıtlı Üye
Aracım 2020 model 1.0eco tsi manuel 250 km de. Hafif yokuş yerlerde direksiyonu sağa veya sola çevirerek kalkış yaptığımda araçtan çok kısa uğultu sesi geliyor. Servise götürdüm 1000-2000 km kadar kullanıldıktan sonra devam ederse kayıt açalım dedi. Böyle bir problem yaşayan var mıdır yardımcı olabilecek acaba?

Frenle alakalı olduğunu sanırım. Araba geri kaçmasın diye fren yapıp siz de gaza basınca daha yeni olduğundan kaliperler yapabilir diye düşünüyorum.

Frenle alakalı olduğunu sanırım. Araba geri kaçmasın diye fren yapıp siz de gaza basınca daha yeni olduğundan kaliperler yapabilir diye düşünüyorum.

Autohold kapalı konumdayken denediğimde de aynı ses geliyor. Autohold kapalı olduğunda da frenler tutmaya devam eder mi ?

O ses benimde dikkatimi çekti aynı araçtan bende de var 400 kmde servise sorduğumda banada yeni olduğundan söylediler ilerliyen zamanda belli olur bide sizin araçta stoğ startı devre dışı bıraksa devir yine 0 a düşüyor mu bu bana denk geldi istop ettim sandım ama debriyaja bastığımda geri çalıştı araba

O ses benimde dikkatimi çekti aynı araçtan bende de var 400 kmde servise sorduğumda banada yeni olduğundan söylediler ilerliyen zamanda belli olur bide sizin araçta stoğ startı devre dışı bıraksa devir yine 0 a düşüyor mu bu bana denk geldi istop ettim sandım ama debriyaja bastığımda geri çalıştı araba

Genelde start stopu biner binmez kapatıyorum kullanmıyorum. Şimdiye kadar dediğiniz gibi bi durum olmadı. Bahsettiğim ses sizin de dönerken kalkışlarda mı geliyor debriyajı tam bırakmadan önce?

Geri
Üst Alt