Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
amörtisör mü diyorsunuz yani? Acaba amörtisör patlamış mıdır? sanayiye gitsem mi o konuda emin olamadım daha buyuk bır sorun mu diye amörtisörün üzerinde olmayınca korktum yağın.bu arada teşekkür ederimBüyük ihtimalle süspansiyondan gelmiştir, darbeye maruz kaldığında biraz yağ kaçırabilir. Aracın o kadar üst ve yan kısmında başka yağ akıtabilecek bir şey aklıma gelmedi açıkcası.
vuruntu yok henüz.amortisör olan boşluk kısmının sol tarafı orası davlumbazın üst tarafı karter tarafı değil.Yanık yağ gibi kokuyor kalın bir yağ anladığım kadarıyla yoğun yaniyani sağlam patlasa anlarsınız aslında, rahatsızlık var mı araçta? FR zaten çok yumuşak olmaz ama ekstra ses vuruntu falan kasislerden geçerken?
bu arada konumu yanlış anlamış da olabilirim, orası tam olarak davlumbazın üst kısmımı karter korumanın orası mı? fotoğraflardan pek anlaşılmıyor.
Tamamen patlamamışmındır dıyorsunuz yağ atmakla? Ben de baktım amörtisör fiyatlarına da işcilikle 1000 lırayı gecer gibi gözüküyor.İdare eder,böyle yağ atmakla amörtisöre bir sey olmaz hemen dıyorsanız bekleyeyım bakıma kadar.merhaba
leon 2015 tdi var bende. sizdekinden cok daha fazlası seklinde yağ olmuştu. resim yok ama davlumbazin icinde yag olmayan yer yoktu. amortisor patlamış. Orjinal amortisor markası Sachs. ön sag ve sol ikisi birlikte BOGE marka amortisotle degistirdim.
derin cukura girmek yada bozuk zeminde hızlı gidince böyle olmuştu.
sizin araçtaki yağ kaçağı çok görünmüyor. derin cukura girmezseniz cok uzun sure gidecektir.
çok teşekkür ederim.takip edeyim bir süre.Bence patlamamis görünüyor. patladiginda daha cok yağ görürsünüz. birde arac sürüşünden anlarsiniz. virajlarda sert girdiginizde patlak amortisor olan taraf daha cok yatma egilimde oluyor. hissedersiniz.
cok fazla bozuk zeminde gitmiyorsaniz sorun olmaz. bence bir iki ayda bir gözle kontrol edin. daha fazla yag kaçağı olmus mu diye. duruma göre karar verirsiniz.
saygılar