Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sabahları ilk marşta sarsıntılı çalışma

Yavuz51

Kayıtlı Üye
Arabamı sabah ilk marşta sarsıntılı çalışıyor ve direksiyon işareti çıkıyor aracı stop edip tekrar çalıştırıyorum direksiyon ışığı sönüyor sarsıntılı da çalışmıyor bunu neden yapar bilgisi olan arkadaşlar yardımlarını bekliyorum

Sarsinli calismada elektirigi kesiyosa direksiyon pomasi arizaya geciyo olabilir sarsintili calisma sebebini bulman gerek onu yorumlayamicam

Aynı sorun bir ara bendede vardı sarsıntılı çalışma seyir halindeyken durduk yere direksiyon ışığı yanması direksiyon pompasında sorun olsa direksiyonda sertleşme olmazmı? Servise götürdüm bağlandılar arabaya elektriksel bi sıkıntı var dedi kaputu açtık Akü kutup başı gevsemiş sıktı usta sonrasında problemim düzeldi...
İnşallah sizinkide benimki gibi küçük bir sorundur. İyi forumlar.

Herşey aküyü işaret ediyor akü ye bi baktırayım
Sonucu yazarım

Bilgilendirmeyi unutma

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sorun tamamen üküdenmiş yeni akü sorunumu çözdü
Yağ bakımda gelmişti yağını ve filtresini değiştikten sonra sorunlar ortadan kalktı

Geri
Üst Alt