Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sürücü kapısı içerden ve dışardan hiç bir şekilde açılmıyor.

SirOnPan

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Nis 2016
Mesajlar
5
Yaş
36
Merhabalar malum ankarada soğuk bir ayrı yaşanıyor lakin sabah araç üzeri karları temizledikten sonra araçımın kapısını açtım ve kapımı kapattım araç çalıştırdım ısıttıktan sonra Bi çıkayım dedim ama içeride kilitli kaldım sürücü tarafı açılmıyor diğer bütün kapılar çalışıyor hiç bir sıkıntı yok. Ama sürücü kapısı açılmıyor. Sonra sıcak su yapıp kapıya döktüm 2 dk sonra açıldı. Daha sonra sıkıntı gitti diye geri bindim ve alışveriş için gittiğimde içten gene açılmadı camı indirip dıştan açtım. Alışveriş sonrası gene ne dıştan nede içten açılıyor başına gelen ve çözüm için önerisi olan var mı sürekli eşimi indirip çıkmak sıkıntılı bir durum yada bir yere gidildiğinde utanç verici. Araç bu arada ilk defa bende kış gördü önceki sahibinde nasıldı bilmiyorum durumu..
 
Merhaba havalar soguk malum kapı kilt mekanizması donmustur büyük ihtimalle kar sonrası yaglamayındeneyin. En kötü ihtimalle sürücü kapısı kilidi bozulmus olabilir
 
Bir video da aküden diye düşünüyorum çünkü sabah arabayı açmak istediğimde kendiliğinden açıldı umarım kapanmaz.
 
Geri
Üst Alt