Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Rölanti de gelen ses

Fatihfk93

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ,
2016 1.0 mpi ibiza aracım var sıfır almıştım aracım 7000 de ve rölanti de çalışırken tıkı tıkı şeklinde ve artan bir ses var önceden çok sessiz duyulurdu şimdi ise baya baya duyuluyor servise gösterdim bir başka 1.0 ibiza mpi dinledim o araçta da aynı ses vardı fakat benim aracımda ki kadar duyulmuyordu
Forum da aynı araçtan olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Kafayı yemek üzereyim resmen araçtan soğudum satıp leon fr almayı düşünüyordum şimdilik vazgeçtim durum böyle olunca :) yardımlarınıza ihtiyacım var
Şimdiden teşekkürler :)

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba ,
2016 1.0 mpi ibiza aracım var sıfır almıştım aracım 7000 de ve rölanti de çalışırken tıkı tıkı şeklinde ve artan bir ses var önceden çok sessiz duyulurdu şimdi ise baya baya duyuluyor servise gösterdim bir başka 1.0 ibiza mpi dinledim o araçta da aynı ses vardı fakat benim aracımda ki kadar duyulmuyordu
Forum da aynı araçtan olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Kafayı yemek üzereyim resmen araçtan soğudum satıp leon fr almayı düşünüyordum şimdilik vazgeçtim durum böyle olunca :) yardımlarınıza ihtiyacım var
Şimdiden teşekkürler :)

Aracınız dsg mi ?

Yani sana şöyle söylicem aracından soğutma kendini götür bırak baksınlar. Bu tip sorunlar için arıza yakmadığı sürece sorun yok diolar. Ben 1 Aydır aynı tanımladığın gibi bir sorun yüzünden gitmediğim usta kalmadı rölantide gelen o lanet ses için. Kartal doğuşa gittim normal dedi eryaya gittim bu motorlarda (1.4 tsı) normal dedi. Taki o lanet ses arıza yakana kadar. Bir gittim volan,zincir, triger , kavrama arızası şimdi sıfır ses. Ufak dokunuşlar yaparak çözmek yerine parçanın ağzı yüzü yamulsun öyle müdehale etmeye bayılıyorlar. Hiç sıkma içini anormal olarak hissettiğin hiç bir ses normal olamaz. Hiçbirimiz usta değiliz ama malımızı da tanıyoruz. Sıkma içini sorunlarını dile getir ve çözmeleri için baskı yap onlara sökmek zor geliyor.

Eyvallah ilginiz için çok sağolun :) Yok çok gittim bıraktım denedim iş emri yazdılar arabaya bakmıyorlar ki başka bir 1.0 ibiza gelsin onu dinleyelim diyor servis tamam onu dinledik o ses var ama benimki kadar yoktu daha azdı ve araç daha yüksek km de idi benimkine göre ayrıca disklerinde eğildiğini söylediler daha aracım 7000 de böyle birşey duymadım garantiye girmiyor ne yaZık ki fren sistemi gerçekten umduğumu bulamadığım için üzülüyorum ve İnan'ın biraz daha binip farklı bir marka araca geçmeyi düşünüyorum dediğiniz gibi tekrar randevu alıp tekrar bırakayım servise o zaman ayrıca diğer araçla aynı ses olduğuna dair yazı imzalamıştım sanırım problem olmaz yine bakarlar diye tahmin ediyorum.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saçmalık bu mekanik bir durum diğer aracı dinlese ne fayda önündeki aracı tanımıyorsa orada ne işi varmış acaba. Ya işte onlar çıkaralım yenisini takalım ama araç bana neresi bozuk söylesin sinyal yoksa sorunda yok. böyle bir anlayış ile marka düşüş kesin Yaşar. Ben artık girmiyorum o dolandırıcılara beni dinleyen ve o sorunu çözen usta buldum kafam rahat valla
[doublepost=1501404285,1501404154][/doublepost]Fikir edinmen için markayı tanıyan iyi bir ustaya dinlet onlardan aldığın bilgilerle git karşılarına gerekiyorsa söksünler arkadaş bastır vaz geçme

Kesinlikle öyle ve dedim ki yağ filtre değişimi ben kendim de yaparım ustalık bu mu dedim benim bildiğim usta aracı dinler motoru dinler bakar ve dediğiniz gibi arıza yakmıyor ise onlar için sorun yok dediğim gibi diskleri hiç söylemiyorum 7000 de aracın diskleri eğilebilir mi ? Bunu mantığım almıyor. Yetkili servise bende gitmeyi düşünmüyorum garanti seneye bakımda bitiyor zaten ve o kadar para ya da yazık parayı geçtim alsın ama bi servis motoru dinleyip arıza şu diyemiyorsa benim için bitmiştir sizin de dediğiniz gibi sorunu çözen bir usta bulmam lazım konya da marka tabi ki düşüş yaşar leon fr almayı düşünüyordum ama rafa kaldırdım başka bir markaya geçmeyi düşünüyorum açıkçası.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saçmalık bu mekanik bir durum diğer aracı dinlese ne fayda önündeki aracı tanımıyorsa orada ne işi varmış acaba. Ya işte onlar çıkaralım yenisini takalım ama araç bana neresi bozuk söylesin sinyal yoksa sorunda yok. böyle bir anlayış ile marka düşüş kesin Yaşar. Ben artık girmiyorum o dolandırıcılara beni dinleyen ve o sorunu çözen usta buldum kafam rahat valla
[doublepost=1501404285,1501404154][/doublepost]Fikir edinmen için markayı tanıyan iyi bir ustaya dinlet onlardan aldığın bilgilerle git karşılarına gerekiyorsa söksünler arkadaş bastır vaz geçme

Markayı bilen iyi bir ustaya giderim sıkıntı Yok ama usta da haklı olarak açıp dinleyecek bu sefer de garanti dışı kalmasından korkuyorum ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım

Tabi garantisini kesinlikle koru ama en azından fikir ile onlara gitmen biraz bilgi sahibi gibi davranırsan sana saçma sapan cevap verip kaçmaktan uzak dururlar. Araç stetoskop'u ile bu işi yapan ve hiç aracı sökmeden tespit yapan işin ehli insanlar var rahatsız çalışan parçayı öğren yeter bu işi yapan malesef belki nadir ama araştırıp bulmak lazım. Tuzağa düşmeden malımızıda zarara uğratmadan çözmek lazım.
[doublepost=1501442470,1501442379][/doublepost]Konuya takipteyim iyi haberlerini bekliyorum inş.

Tabi garantisini kesinlikle koru ama en azından fikir ile onlara gitmen biraz bilgi sahibi gibi davranırsan sana saçma sapan cevap verip kaçmaktan uzak dururlar. Araç stetoskop'u ile bu işi yapan ve hiç aracı sökmeden tespit yapan işin ehli insanlar var rahatsız çalışan parçayı öğren yeter bu işi yapan malesef belki nadir ama araştırıp bulmak lazım. Tuzağa düşmeden malımızıda zarara uğratmadan çözmek lazım.
[doublepost=1501442470,1501442379][/doublepost]Konuya takipteyim iyi haberlerini bekliyorum inş.

Kesinlikle araştırıp bulacağım ve sonucu buraya yazacağım ilgin için çok sağol işin arkasındayım inşallah görüşmek üzere

Geri
Üst Alt