Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Radyatör delinemesi

tension

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle tüm islam aleminin kandili mübarek olsun bir sorum olacaktı geçen gün ufak bir kaza yaptım tampon kırılmış baktım fazla bir sorun yok 20 km kadar gittim ve radyotörün delindiğini suyun bittiğini farkettim hava sıcak değildi 8-10 derece arasındaydı ve araç hiç hararery yapmadı hararet 90 da kaldı hep hiç yükselmedi hehangi bir sorun olurmu motorda conta yakma olayı gibi vs

A
Arkadaşlar öncelikle tüm islam aleminin kandili mübarek olsun bir sorum olacaktı geçen gün ufak bir kaza yaptım tampon kırılmış baktım fazla bir sorun yok 20 km kadar gittim ve radyotörün delindiğini suyun bittiğini farkettim hava sıcak değildi 8-10 derece arasındaydı ve araç hiç hararery yapmadı hararet 90 da kaldı hep hiç yükselmedi hehangi bir sorun olurmu motorda conta yakma olayı gibi vs

aynı sıkıntıyı bende yaşadım motor suyu olmadan 70 km yol gittim motor problemi yaşamadım. radyatöre de vida kaynattılar 50 tl bi masrafı oldu. yaklaşık 1 yıldır geziyorum sıkıntı yok.

Kısa kullanımda hararet ibresi çok yükselmesiyle sıkıntı olmaz

bende 1 kaç delik vardı. radyatörü değiştirmek zorunda kalmıştım.

Arkadaşlar araçta su yokken hararet yükselmez zaten bilginiz olsun su olmadan zorlamayın araçlarınızı hararet nasılsa sabit duruyor deyipde susuz yol yapmayın

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt