Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Otomatik far sensörü takma. Leon (1p) Toledo (5p) Altea

Arkadaşlar aracım 2005 toledo (5p) full. Ama biliyorsunuz 2005 lerin fullerinde ust modellere göre yağmur far ve lastik basınç sensörleri yok. 2006 ve sonrasında var. Leon ve altealarda da bildiğim kadarıyla aynı şekilde belli bir yıla kadar full donanımlarda far sensörü yok.

Bizdeki problem ise sadece anahtarı sök tak şeklinde modül takılmıyor maalesef. Çünkü far anahtarı çerçevesi iç gösterge ışıklarının ve far yüksekliğinin düğmesiyle aynı çerçeveyi kullanıyor. O yüzden Çin'den alınan anahtarlar direk yuvaya tak şeklinde değil.

Konuyu çok uzatmadan detaylara geçeyim. Çin'den altta paylaşacağım linkteki ürünü aldım. Uyarsa şans uymazsa satarım diye :) ürün birebir uyum sağladı. Test ettim sorunsuz çalışıyor. Yuvaya tam oturuyor. Tek problem kafasındaki çevirme düğmesini çok az traşlamak gerekiyor. Çünkü düğme çerçevenin hafif içinde kalıyor o yüzden sökmek için bastırdığınıda dili yakalamıyor (yerine oturtmadan denediğim için şanslıyım yoksa çerçeveyi mahvederdim)

Eksiklik olarak çerçevede AUTO konum işareti yok ama aşağıda resimdeki gibi oldu cok dert etmeden bu şekilde kullanabilirim :)

ARTI YANLARI

- Anahtarın bütün konumları doğru çalışıyor

- Anahtarın ışıklandırmalarında yeni çerçevede hiçbir absürt durum yok hepsi yerli yerinde.

- aracım çift sisli ikiside doğru kademede çalışıyor

- coming home leaving home çalışıyor ayarını saniye bazında yapabiliyorsunuz istediğiniz süreyi kendiniz belirliyorsunuz

- anahtarın tırnakları orijinal yuvaya tam ve sorunsuz oturuyor milim oynama yapmıyor

- coming home ve leaving home da araç sadece park konumunu açıyor yani park lambaları yanıyor. Farlar yanmıyor. Bunu artıya mı eksiye mi yazsam bilemedim :)

EKSİKLERİ

-Orijinal çerçevede auto konumunu gösteren yer olmadığı için auto modu kısa far konumuna denk geliyor.

- anahtarı orijinal yuvaya oturtunca kafadaki çevirme düğmesi tam içe girmiyor (yuvanın kenarlarına takılıyor) iç kısımdan küçük bir traşlama yapmak gerekiyor. görüntüde bozulma olmuyor ve daha içeri girebilecek hale getirilebiliyor.

- Çerçeve üç konumlu olduğu için uzun farı açmak için (4. Konum) en sağ boş konuma çevirmek gerekiyor.

ÜRÜNÜN LİNKİ

Satıcı harika hızlı. Ürün 4 günde Türkiye'ye geldi 12 gün sonra da elime ulaştı. Ayni satıcıdan tek paket birkaç
parca daha eşya almistim (krom cam tuşları vs) totalde 20 tl vergi çıktı.


#Aliexpress TRY 112.06 17%OFF | VW Passat için B6 B7 CC Tiguan Caddy seat alhambra için krom oto far anahtarı 5ND941431B modifikasyonu ekleyin otomatik fonksiyonu

İŞTE FOTOLAR

Ekli dosyayı görüntüle 20980Ekli dosyayı görüntüle 20981Ekli dosyayı görüntüle 20982Ekli dosyayı görüntüle 20983Ekli dosyayı görüntüle 20984Ekli dosyayı görüntüle 20985Ekli dosyayı görüntüle 20986Ekli dosyayı görüntüle 20987Ekli dosyayı görüntüle 20988Ekli dosyayı görüntüle 20989


elinizae kolunuza sağlık harıka bır çalışma olmuş kendı ıbıza 6LFR paketıme de ben yapsam mı dıye dusunmeye başladım simdi :)
 
elinizae kolunuza sağlık harıka bır çalışma olmuş kendı ıbıza 6LFR paketıme de ben yapsam mı dıye dusunmeye başladım simdi :)

Tesekkur ederim ustadim..

Valla yapip yapmama konusunda bende kararsizdim kullanmadan olmasa da olur diye dusunuyordum. ama suan kullanim kolayligini ve ince dusunulmus detaylari hesaba katinca ariza yapsa hic dusunmez tekrar takarim :) son mesajimda belirttigim gibi taktigim gunden bu yana far anahtarina elimi surmedim. Bunlara ek olarak araci parkettigim bodrumum zifiri karanliginda kersilama isigi bir baska guzel oluyor :)

Senin aractaki soket yanilmiyorsam genis yapili olan. Onlar bu sete nazaran daha pahali ama kesinlikle deger :)

Asagidaki linkteki urunu yorumlar kisminda fotolulara bakinca ibiza 6l kasaya monte yapanlar olmus ;) dusunursen iki cesiti var biri bu sekilee biri de ince girisi kalin giris yapip o sekilde modul halinde olan. Fiyatlari da 180-260 arasi degisiyor..

#Aliexpress TRY 184.16 25%OFF | Araba far sis lambası anahtarı far anahtarı araba aksesuarı Volkswagen Golf Mk4 Passat B5 Polo araba Styling


Ustadim son olarak. 1-2 ay icinde kismet olur virus salginini atlatma durumuna gelirsek kayinbabanin cordobasinda aldigim anahtar yuvaya tam oturuyormu denerim. Bildigim kadariyla cordoba ve ibiza ayni anahtari kullaniyor. Eger yuvadan kafasi gecerse tirnaklarda ksrsilarsa gerisi montaja kalir :)
 
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt