Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ön taraftan gelen uğultu sesi (bilyeler değişti)

Byrmm

Kayıtlı Üye
Herkese iyi forumlar dilerim bezer problemlere baktım cevap bulamadım. ilk konumuda açmış bulunmaktayım :). Aracımdaki problem şudurki başlıktada belirttiğim gibi ön taraftan uğultu sesi geliyor. Tam olarak 70 km hızda hissettiriyor . Hafif bi titreme ve uğultu şeklinde ses. Ön bilyeler değişti rotçu da kontrol ettirdim. Sol ön tekerden ciddi ses vardı halloldu bilye kısmı . lakin ses devam ediyor . Vitesi ses geldiği zaman boşa alıyorum. Ses devam ediyor. Sanıyorum ki motor yada şanzuman kısmıyla ilgi bir problem değil. Yürüyen aksamda . Lastikleri ve jantları tamamen değiştirdim. 18-245 lastik takılıydı . 1 ay kadar önce 16-205 ebadına döndüm. Ve değiştirdikten 2 hafa sonra ses yapmaya başladı. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürker.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt