Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ön tamponsuz

Batuhan furkan

Kayıtlı Üye
Aracımın ön tamponunu boyatıyorum ve araç sanayide kalsın istemiyorum ve acil durumlar olabiliyor ön tamponsuz dolaşsam aracıma bir zararı olur mu ?

Merhaba yaklaşık iki ay önce aracımın ön arka tamponunu boyattım ve aracımı 5 gün kadar ön arka tamponsuz trafikte aktif olarak kullandım plakanızı yanınıza alıp ön cama görünecek şekilde yerleştirirseniz sorun olmaz diye düşünüyorum

tamponlar darbeyi emdiğinden eğer bir yere vurursanız direk aracın kasası hasar alacaktır. bu da türkiyede oldukça sıkıntıya sokar.

Aracımın ön tamponunu boyatıyorum ve araç sanayide kalsın istemiyorum ve acil durumlar olabiliyor ön tamponsuz dolaşsam aracıma bir zararı olur mu ?

Görüntü olarak sıkıntı olur allah göstermesin ama kaza durumunda ciddi zarar alabilir araç birde fan radyatör kısmına direk taş geleceğinden patlatma yapabilir
Gezmeden evde tutmak daha mantıklı acil birşey olmadığı sürece

Acil durumlar dışında kullanmazsanız daha iyi olur.

Zaruri durumlar dışında aracınızı kullanmamanızı tavsiye ederim. Aracınıza daha büyük zararlar vermesine sebep olabilir.

Geri
Üst Alt