Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğrudur fazlada bi zamanım kalmadı yurtdışından araç aramak ve karar vermek biraz güç olucak gibi gözüküyor ama 7 Şubatta Türkiyede olucam 8 Şubatta aracıma kavuşmak istiyorum artık hangi Leon kısmet olucak bakalım hayırlısıyla.
Abi fiyatı olması gerekenden aşağıda bile bence. Şu kampanyalar ile filolar karıştırdı ortalığı. Kampanya hadi neyse de HK plakalı dünya kadar Leon var. Ben filodan araba almak yerine sahibinden almayı tercih ederim şahsen. Piyasa dip yapmış durumda. En kötü 1 aya düzelecektir zaten. Acelesi yok benim için. Arabam güzel, tıkır tıkır biniyorum valla 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.