Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mucur sekmesi sonucu ön camdaki çatlak.

Arkadaşlar uzun yol sırasında mucur sekmesi sonucu böyle talihsiz bir olay yaşadım. Ön camdaki çatlağın kısa vadede daha fazla büyümemesi için öneriniz var mı?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Camcılar japon döküyor sanırım ilerlemesine engel olsun diye otocam firması varsa gidip göster idare edecek yaptırırsın sonra da serviste değişim yap cebinden biraz para çıkar ama en iyisi

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Camcılar japon döküyor sanırım ilerlemesine engel olsun diye otocam firması varsa gidip göster idare edecek yaptırırsın sonra da serviste değişim yap cebinden biraz para çıkar ama en iyisi

Değişim kaçınılmaz. Ama ne yazıkki ilimde seat servisi yok. Başka ne yapabilirim acaba istetip burada iyi bir ustaya taktırsam olur mu.

Arkadaşlar uzun yol sırasında mucur sekmesi sonucu böyle talihsiz bir olay yaşadım. Ön camdaki çatlağın kısa vadede daha fazla büyümemesi için öneriniz var mı?

önerim yok değiştirmeniz gerekiyor..muaneyeden de gecmez agır kusur...buyuk gecmiş olsun
[doublepost=1503590929,1503590822][/doublepost]
Değişim kaçınılmaz. Ama ne yazıkki ilimde seat servisi yok. Başka ne yapabilirim acaba istetip burada iyi bir ustaya taktırsam olur mu.

vw servisi mide yok ...mutlaka vardır vw geniştir servis ağı..camı sipariş ettirin kargoylada gelir..orjınalden şaşmayın camlar da da kaalitesi var kalitesizi var..aşırı pahalı değil diye biliyorum

önerim yok değiştirmeniz gerekiyor..muaneyeden de gecmez agır kusur...buyuk gecmiş olsun
[doublepost=1503590929,1503590822][/doublepost]
vw servisi mide yok ...mutlaka vardır vw geniştir servis ağı..camı sipariş ettirin kargoylada gelir..orjınalden şaşmayın camlar da da kaalitesi var kalitesizi var..aşırı pahalı değil diye biliyorum

Ne yazıkki yok en yakın batman. Zaten o yolda oldu. Şimdi sanayiye gittim etrafını çizdirdim. Çatlak yerinde duruyor. 280 tlye sensör uyumlu kaliteli bir ürün teklif ettiler. Orjinalide istetebilirler onu sormadım. Fiyatı çok fark etmiyorsa orjinal isteyecem. Adam ürününe garanti verdi.

Konuşup yapabilirsin dışarıdan takılan camlar benim görüşüm çok iyi değil kıvrım yerlerinde kırılmalar oluyor görüntüde

Evet seat gurubu dışardan takılıyor ama içerden takılan ile aralarında bir fark olduğunu daha önce fark etmedim. Çok şanssız bi yere gel di taş. Tam ucuna düğün hazırlığında bide bununla uğraşacazz

Gittiğim yer carglass bayisi iyi bi yer olduğunu duydum.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cam uzerinde seat ablemi olacak...yoksa satarken ne oldu dıye kafanız agrıyabilir..cam vw ile konusun...takacaklarına umuyorum..cam için ankara 100 yıl doğuş otodan sipariş edip vw ye yollatabilirsiniz..alternatif cok cam gelmesi 2 gün :)

cam uzerinde seat ablemi olacak...yoksa satarken ne oldu dıye kafanız agrıyabilir..cam vw ile konusun...takacaklarına umuyorum..cam için ankara 100 yıl doğuş otodan sipariş edip vw ye yollatabilirsiniz..alternatif cok cam gelmesi 2 gün :)

Ozaman ben fotosunu çekip bi arşive atayım :) satınca lazım olur. Birde vw de yok ne yazıkki. Doraglass ve carglass bayileri var ikisinden başka alternatifim yok nevyazıkki.

Geri
Üst Alt