Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Motor tarafından gelen üfleme sesi

atillayalcin

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,

Az önce trafik ışıklarına yaklaşırken hızımı azalttım. Durmamışken araçlar ilerlemeye başladı ve 2. vitese alıp yoluma devam etmek istedim. Ama gaza hafif bastığım anda motor tarafından bir üfleme hava sesi geldi. Ayağımı gazdan çekip tekrar bastım tekrar geldi. Konsolda herhangi bir ışık yanmadı. Sonra aracı sağa çekip stop ettim. Tekrar çalıştırdım ve ses kesildi. Servisi aradım getir bakalım dedi. Sizce ne olmuş olabilir ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

En son hava filitresi değişimi ne zaman yapıldı ?

Aracım şu an 21.000 km de 15.000 de bakıma girmiş ve değiştirmiş servis. Ben aracı 20.000 de aldım

Bazen hava filitresi oynadığında veya çok eskidiğinde yırtıldığında vs o tarz sesler gelebiliyor. Turbodan olmadığını düşünerek ( umarım) çok sıkıntılı bir durum olacağını düşünmüyorum.

Benim aklıma direkt olarak turbo geldi. Umarım değildir. Bu konuda çok bilgim yok. Eğer turbodansa ne olur ? Servise gittiğimde hesap ne kadar gelir acaba ?

Araç kaç model ? garantisi devam ediyor mu , sorun ne tam olarak belki yazılım güncellemesi felan yaparlar çok absürt bir yüksek fiyat verirlerse özel servise de bir gösterin derim

2016 model. Garantisi 2018 Temmuza kadar devam ediyor. Servise bir göstereceğim. Bakalım ne diyecekler.
[doublepost=1509353042,1509005166][/doublepost]Konu havada kalmasın. İstanbul Yenibosna'daki yetkili servis olan Altur'a gittim. Araçta herhangi bir sorun çıkmadı.

Geri
Üst Alt