Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Motor ne ile yıkanır?

hakaplan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Benim 2 tane seat araçım bulunmaktadır. Biri fr biri exeo. İkisininde motorunu temizlemek istiyorum. Zarar vermeyecek sekilde ne ile yapabilirim. Bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim.

Basıncli su tutmak her türlü zarar aklınız da bulunsun. Susuz yıkama kimyasalları var araç motor temizliği için. Hatta size geçen hafta kullandığım bı kir sökücü önerebilirim çok makul hatta şaka gibi rakamlarda satılan , asperox bim de satılıyor çok güçlü bı kimyasal benim kaputu ve motoru tertemiz yaptı kirleri söktü atti kimisi jantlarda da kullanıyor iyi iş yapıyor diyor ama ben kullanmadım çünkü jantlar yeni her telden kimyasal kullanmam. Bide uygulama yaparken motor soğuk olmalı bu şart ve uygulama sonrası hemen motor çalıştırılmamali

Würth Motor temizleme spreyi kesinlikle üzerinede motor parlatıcı sürün

Geri
Üst Alt