Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Motor arızası

onur açici

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Mar 2020
Mesajlar
1
Yaş
37
Aracım exeo yolda giderken titreme yapıyor neden olabilir başına gelen var mı acaba
 
Ustadim daha detayli anlatabilirsen belki birseyler soylemek mumkun olabilir.

Yoksa aklima bircok sebep geldi misal: ateslemede sikinti olabilir, bujilerde, buji kablolarinin birinde sorun olabilir enjektorlerin birinde sorun olabilir. Lpg varsa kablolarinda yada enjektorlerinde sorun olabilir vs. Liste uzayip gider.

Bunun disinda titremeden kastin direksiyonda titreme ise balans ayarinda sorun vardir. Belli hizlar arasinda titrer ustunde ve altinda titremez genelde.. yani daha detayli yazabilirsen yardimci olacak birileri cikacaktir.
 
merhabalar :

lpg varsa regülatörden yapabilir buji ya da ateşleme bobininden yapabilir yağ kaçağından yapabilir gecıkmeden anadolu yakasındaysanız @OTO DÜNYASI ile ya da avrupa yakasındaysanız @MARAZ37 ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun
 
Geri
Üst Alt