Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

MK4 Fulllink ve sos

hirakaymak

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eki 2021
Mesajlar
2
Merhabalar 2 ay önce mk4 leon style 1.0 aracımı satın aldım , aracımda seatın sitesinde belirtildiği gibi 25.hafta sonrası üretim olmasına rağmen fulllink yok , üstüne açtırmak istediğimde bayi bu araca şu an açamıyoruz dedi , sanki yeni bir teknolojiyi aracıma uygulayamıyorlar gibi yıllardır kullanılan teknoloji araçta anlam veremediğim şekilde gerilemiş , bir de sos ve hoparlörden gelen pat pat sesi var , ilk başlarda arada bir yanıyordu şu an araçta sönmez oldu seste arada geliyor, bayiye götürdüğümde şu an bunu normal karşılıyoruz seata ilettik bi güncelleme şu anlık gelmedi deniliyor , sıfır araçta arıza ışığı yanık geziyorum , bu muhabbetlerin üstüne kapı tarafından müzik açıkken trim sesi geliyor titreşim şeklinde , aracımdan gayet memnunum fakat bu özellikler sıfır araçta gerçekten canımı sıkıyor bu sorunlara çözüm bulabilen varsa yardımına açığım.
 
2 gün önce SOS ve hoparlörden gelen trim sesi şikayeti konusunu görmüştüm.
O arkadaşımızda sıfır almıştı aracını ve aynı şikayetlere müzdaripdi.
Sanırım bu kronik sorun. Kapıdan gelen sesi garanti kapsamında çözerler fakat SOS hatası çok enteresan.
 
Zaten her yerde bu şikayetler var , kronik şu anlık bir çözümüde yok gibi gözüküyor , hoparlörüde gösterdiğim zaman bu araca özel güzel bi ses sistemi yok normaldir denildi ilginç şekilde .
 
Bende yeni aldım 2021 leon 2 ay oldu. Aynı durum bir kaç şerit kayması yaptığında sos yanıyor, ama durup biraz kapalı bekleyince sönüyor. Bu durumu bayi e söylediğimde , Aldığım cevap güvenlikden ve 16 uyduyu görüyormuş ve görmediği zaman yanarmış dendi. Bu arada hoperlörden pıt pıt ses geliyor alıştık.
 
Geri
Üst Alt