Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mk3 leon kesik kesik gaz yeme durumu

aynı sıkıntı bende de oluyor özellikle 5. viteste. araç sanki vites değiştirecekmiş gibi yapıp devir arttırıyor.

D konumunda gidiyorum dusuk viteste degilim tam devrinde giderken 2500 civarlarinda dahi yapiyor bir tek rampa cikarken bunu fark ettim diger turlu tekleme sendeleme tarzi bisey yapmiyor

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Rampa çıkarken aracı manuel modda kullanın. Araç sensörleri fazla eğimli noktalarda şanzımana daha geç vites değiştirme konusunda komut yolluyor. Bu nedenle siz yüklendiğiniz zaman devir sorunu yaşıyorsunuz. Bu şekilde şanzımanı da yorarsınız. Eğer düz yollarda da yapıyorsa dediğim gibi boğaz kelebeği, enjektörlere bakmak gerekebilir diye düşünüyorum.

Rampa çıkarken aracı manuel modda kullanın. Araç sensörleri fazla eğimli noktalarda şanzımana daha geç vites değiştirme konusunda komut yolluyor. Bu nedenle siz yüklendiğiniz zaman devir sorunu yaşıyorsunuz. Bu şekilde şanzımanı da yorarsınız. Eğer düz yollarda da yapıyorsa dediğim gibi boğaz kelebeği, enjektörlere bakmak gerekebilir diye düşünüyorum.
Biliyorum o durumu fakat arac devrinde giderken neden manuel konumuna alayim sonucda 3. Viteste 2.500 3000 arasinda giden araci daha ne kadar vites dusurebilirim veya neden kafasi karisip gaz tepkimesi degissin bana biraz degisik geldi acikcasi. Hayirlisi su dsg elimde patlamasa iyidir :)

Biliyorum o durumu fakat arac devrinde giderken neden manuel konumuna alayim sonucda 3. Viteste 2.500 3000 arasinda giden araci daha ne kadar vites dusurebilirim veya neden kafasi karisip gaz tepkimesi degissin bana biraz degisik geldi acikcasi. Hayirlisi su dsg elimde patlamasa iyidir :)

Bu araçlarda özellikle gaz pedalıyla şanzıman arasında çok sıkı bir bağ var. Bu nedenle gaz pedalına az da olsa isteksiz basıldılğında ya devir yükseltiyor ya da hemen vites düşürüp toplamaya çalışıyor. Eğimli yollarda yapıyorsa büyük ihtimal şanzımandır

Benim de 1.2 tsi dsg aracimda hissettigim sey buna benzer sanirim. Ozellikle 3. Viteste ve rampada kesik kesik aracin hizlandigini hissediyorum. Her zaman olmuyor gibi aslinda sanki aracin yeni calistigi durumlarda daha cok oluyor gibi. Bunun sebebi dsg mi yoksa benzin mi anlayamadim.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt