Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

mk2 sağ far ve aerodinamik ön tampon orta ızgara

tuğra

Kayıtlı Üye
Aracımı park ettiğim yere akşam vakti gittiğimde sağ farın çatlak ön aero tampon orta ızgarasının da kırık olduğunu gördüm far için doğuş oto 497 TL fiyat verdi. Izgara için de bu parça olarak yok aero tampon ile komple satılıyor dedi pek inandırıcı gelmedi bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler elinde olan veya daha ucuza alabileceğim bir yer bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Aracımı park ettiğim yere akşam vakti gittiğimde sağ farın çatlak ön aero tampon orta ızgarasının da kırık olduğunu gördüm far için doğuş oto 497 TL fiyat verdi. Izgara için de bu parça olarak yok aero tampon ile komple satılıyor dedi pek inandırıcı gelmedi bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler elinde olan veya daha ucuza alabileceğim bir yer bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Sizin kasanın hasarlı ve parça olarak satıcı yapılan e-ticaret siteleri mevcut. Oradaki çıkmalardan çok daha uyguna getirebilirisiniz.

baya bir araştırdım ancak çıkmacılardaki farların çoğu ya tamir görmüş ya da yan sanayi yalnız ızgaraya hiç ulaşamıyorum

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

far tamam doğrudur benımkıde kırılmıştı 480 e aldım servisten...
aerodinamık tampon bütün satılıyor doğrudur....3500 +- liradır...çıkmacılara bakacaksınız o da büyük şans...ispanyaya yazıp yardım isteyebilirsiniz..petek kırıldı dıye koca tampon değişmez
eee.png
[doublepost=1493977036,1493976562][/doublepost]burda da var gözüküyor :):):) orjınal oemvag.es den sipariş edebilirsin 50 euro :D kargo ucuz 15 euroya yakın ...ben daha evvel parça aldım sıkıntısız 10 gunde geldi bilgine... @tuğra
cccc.jpg
[doublepost=1493977915][/doublepost]bu parça kodunu götürün servise etkadan cıkar..az evvel buldum çıkıyor ama parası yazmadı sistemde gözüküyor.. 1P1071621 almanya siparişli @tuğra
[doublepost=1493979234][/doublepost]VOLKSWAGEN-VW / AUDI / SEAT / SKODA
1P1071621 IZGARA
9.jpg
287 TL 338,66 TL

servisde görecek bunu, ama almanya siparişli...fiyata aldanma parça alırkende iskonto var...
istersen erzurum erses seat bayi ıskontolu fiyat belirtecek...
izmir mbu dan gecenlerde parça aldım 223 lira tuttu 190 lira ödedim iskontolu...
@tuğra

Dogusta yok bayii de elinde varmis...isteriz kargoyla gelir almak istersen beni bul yoksa bulaman sen bilirsinuploadfromtaptalk1493992812623.png

Geri
Üst Alt