Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

mk2 Leon Fr için Blow Off tavsiyesi

Ermann

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar,
2012 Leon Fr ım için blow off arıyorum. Yani sitelerde baktığımda fiyatlarda makul ama çoğunlukla Gredy ve hks tipi aparatlar bulunmakta bunların hangisinden tavsiye edersiniz kullananlar elbet vardır. çünkü ileride yapacağım stuplarda da işime baya yarayacak.

yahu arabasına yapan yokmu hiç ? kimse tavsiye vermeyecek mi ?

Bende yaptırıcam yakın zamanda kafamda olan bir uygulama yaptıran ve gördüğüm kadarıyla hks öneriliyor benim tercihim de bu yönde

Selam Arkadaşlar,
2012 Leon Fr ım için blow off arıyorum. Yani sitelerde baktığımda fiyatlarda makul ama çoğunlukla Gredy ve hks tipi aparatlar bulunmakta bunların hangisinden tavsiye edersiniz kullananlar elbet vardır. çünkü ileride yapacağım stuplarda da işime baya yarayacak.
Cax motorda gereksiz. Basınç kaçırıyor araç. Ses için yaparsanız ayrı ama performansta hafif kayıp oluşur. Bu araçlarda sadece yazılımda sonuç alınıyor. O da max 150 bhp fln oluyor. Hava filtresi dp dv gibi uygulamalar geri düşüyor aracı. Para verip taktığın için psikolojik beygir artıyor sadece

MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cax motorda gereksiz. Basınç kaçırıyor araç. Ses için yaparsanız ayrı ama performansta hafif kayıp oluşur. Bu araçlarda sadece yazılımda sonuç alınıyor. O da max 150 bhp fln oluyor. Hava filtresi dp dv gibi uygulamalar geri düşüyor aracı. Para verip taktığın için psikolojik beygir artıyor sadece

egzoz down pipe yapılacak zaten haftaya, blow off bildiğim yüklü araçlara yapıyorlar bizimkilerde haram beygirli olduğu için düşündüm bende, bide ondan sonra r8 bobin ve yazılım işine giricez bakalım tavsiyeniz stage 1 mi 2 mi

egzoz down pipe yapılacak zaten haftaya, blow off bildiğim yüklü araçlara yapıyorlar bizimkilerde haram beygirli olduğu için düşündüm bende, bide ondan sonra r8 bobin ve yazılım işine giricez bakalım tavsiyeniz stage 1 mi 2 mi
Stage 2 atılsa bile motorun turbonun bir sınırı var. Çok ağır yüklenilse bile stok turbo ile cax motordan 155 160 hp üstü alınamaz. Bazı tuningçiler anlaşıp dyno da yüksek gösteriyor sonra ortalıkta yok bobin yok dv yok dp yaptım araba süper yürüyo diyen arkadaşlar dolaşıyor. Rsa remaps gibi firmalarda doğrular dediklerimi. Benim tavsiyem soft yazılım apr hava filtresi ve düz boru supersprint susturucu. Yazılımıda en son yaptırmaktır. O zaman ara hızlanmalar + üst devirlerin sağırlığı çözülür bir nebze. Biraz olsun iyileştiğini görünce insan daha fazlasını istiyor. Bu yapılanların çok işe yaramadığını görüp k03 turbo upgrade yapanlar oldu şaşmazda. 240 hp görenler oldu. Sorunları bitmedi yaklaşıkta 10 ar bin tl harcayıp çöp oldu paraları. Dediğim gibi cax motor ile oynamak para ve vakit kaybı.

Aynen benmde aklımdan geçenler krom egzoz sistemi down pipe r8 bobin ve soft yazılım ve kutu içi fitre ile 145-150 almak fazlasında gözüm yok ara hızlanmalar ellenmemiş arabada biraz sıkıntı, ha senin dediğin gibi 240 hp larda gezen arakdaşlarım var typer avlıyor otobanda ama sorun varmı yokmu bilmiyorum. o kadarda gözüm yok çünkü günlük kullanımda yüklü araba belki sıkıntı çıkarabilir düşüncesi var bendede. en ideali orta halli 150 hp lar beni tatmin eder. yoksa bu setuplardan sonra sti turbosu intercooler buji vs vs olaylarına girip stage 3 ile bişiler de yapabilirim ama gerek yok. zaten sorunlardan bıkmışım bide araba çıkarsa başıma hiç uğraşamam

Geri
Üst Alt