Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Message Me

[h=2]iPhone'ların en popüler uygulaması Whatsapp dönemi kapanıyor mu?[/h]




spacer.gif





Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma yazılımı olan Whatsapp'ın ardından ortaya çıkan Messageme uygulaması hızla yayılıyor. Öyle ki uygulama birkaç günde App Store'da en çok indirilen uygulamalar listesinde bir numaraya yerleşti.

Temelde bir anlık mesajlaşma yazılımı olan ve Whatsapp'ın aksine ücretsiz olarak indirilebilen Messageme uygulamasına e-posta veya Facebook hesabınızdan kaydolabiliyorsunuz. Tıpkı BBM (BlackBerry Messenger) mantığıyla çalışan Messageme'de arkadaşlarınızla konuşmanız için PIN numaranızı paylaşmanız gerekiyor. Bu özel 4 haneli kodu paylaştığınız arkadaşlarınızın sizi Messageme üzerinden eklemesiyle sohbete başlayabiliyorsunuz.

iOS kullanıcılarına özel bazı özellikleri de içinde barındıran Messageme ile iTunes üzerinden arkadaşlarınıza sevdiğiniz müzikleri gönderebildiğiniz gibi, fotoğraf, ses kaydı, konum bilgisi ve resim çizimleri gibi Whatsapp'da bulunmayan bazı özellikleri de kullanabiliyorsunuz.

Tabletlerde de çalışıyor olmasıyla Whatsapp'tan bir adım önde olan Messageme, 7 Mart tarihinde hem iOS hem Android platformları için yayınlanmış durumda. Özellikle son günlerde artan PIN kodu paylaşımları da uygulamanın hızla yayıldığını gösteriyor.

Bakalım Messageme Whatsapp'ı tahtından etmeyi başarabilecek mi?

 
https://itunes.apple.com/tr/app/text-me!-free-texting-sms/id338088432?l=tr&mt=8
Sevgili SCW uyeleri.Bedava sms,BBm,imessage,whats up derken yeni bir mesajlasma programi daha cikti.Bbm e benzeyen bu program parali olmadan indirmenizde fayda var.Whats up varken buna gerek yok diyenleriniz olabilir.Cunku bastan bende ole demistim yukledim ve rehberimde 1 kiside varken simdi 10 kiside daha oldu.Parali olmadan indirin bi kosede kalsin birgun herkez tarafindan kullanilabilir parali indirmek zorunda kalmayin.Esenlikle kalin

onur verdiğin linkteki program text me adında :D
 
başarılı bir program memnunum, fakat konuştuğun kişiyle paylaştığın fotoyu galeriye kopyalama yok whatsuptan eksiği.
 
Geri
Üst Alt