Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

merkezi kilit sistemi

salimmm

Kayıtlı Üye
Seat cordoba stella 2000 model aracım var sağ kapıdan su alınca baktırmak için birine götürdük daha sonra farkettim ki aracı anahtar ile kilitlemeye çalıştığımda sadece ön sol kapı kilitleniyor diğer kapılar kilitlenmiyor.araca sonradan takılmış olan bir alarm sistemi var oda kapıları kilitlemiyordu zaten bugün sanayide 10 a yakın dükkana gittim elektrikçi kilitçiye kilitçi elektrikçiye gönderdi çözmedik sorunu sonra bir usta sonradan takılan alarm sisteminin sigortasını değiştirdi herşey düzgün çalışırken eve geldiğimde akşam yine kilitlerin çalışmadığını fark ettim. Sıkıntı ne olabilir acaba ?Büyük ihtimal yine o sigorta attı ama neden sigorta atıyor ne olabilir ?

Sigorta atıyorsa akım fazla çekiyor demek bu da sıkıntı.
Hiç başıma gelmedi. Tekrar bi göster ve durumu anlat

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün sigortayı yeniden değiştirdik ama dün farketmediğim bir sorunla karşıaştık manuel olarak sol ön kapıdan aracı kilitlemeye çalıştığımda sadece o kapı kilitleniyor diğer kapılar kilitlenmiyor

Geri
Üst Alt