Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İlk sizi üyeler kısmından tanımak isterizSlm arkadaslar. Seat ibizam var merak ettigim konu sudur. Sol arka tekerlegin onundeki marşpiyel izgarasinda 5 cm lik bosluk var ezik gibi gorunuyor. Butun ibizalarda var bu baktim cunki. Bunun sebebi nedir bilen varmi. Adana
Nasil yapicam onuİlk sizi üyeler kısmından tanımak isteriz
Forum ana ekranına gelin genel kısım da üyeler yazan yerde yeni konu acabilirsinizNasil yapicam onu
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizde seat ibiza varsa telefonla gorusebikirmiyiz acil bir durumForum ana ekranına gelin genel kısım da üyeler yazan yerde yeni konu acabilirsiniz
Yok ben leon kullanıyorum ibiza için sorun nedir tam olarakSizde seat ibiza varsa telefonla gorusebikirmiyiz acil bir durum
Sol arka kapi alti sol arka tekerlegin onundeki marspiel de 5 cm bosluk var sebebi nedir diye sorcaktimYok ben leon kullanıyorum ibiza için sorun nedir tam olarak
Resim atarmısınSol arka kapi alti sol arka tekerlegin onundeki marspiel de 5 cm bosluk var sebebi nedir diye sorcaktim
Calisiyorum su an hocam kusura bakmayin. Butun ibizalarda var buResim atarmısın