Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Marşın 3 defa üst üste almaması

Kuzeylee

Kayıtlı Üye
Değerli kardeşlerim, aracı alalı 7000 km/8 ay oldu dün ilk defa şöyle bir olay yaşadım:Evden çıkıp aracı çalıştırdım hemen anında marşı aldı sorunsuz her zamanki gibi çalıştı -depoda yakıt var- sonra 500 metre ilerde benzinliğe gittim yakıt aldım marşa bastım 3 defa denedim araç çalışmadı.4 üncü de aldı.kardeşim pislik olabilir dedi.1 dk ya yakın 4000-5000 devirde boşta gaza bastım.sizce önemli birşeymi sebebi ne olabilir? 224.000 km de 1.4 tdi

Depo iyice bitip mazot aldıysanız, kardeşinizin de dediği gibi mazot filtresine pislik birikip, mazot pompası, pompalamayı yapamamış olabilir.

Depo iyice bitip mazot aldıysanız, kardeşinizin de dediği gibi mazot filtresine pislik birikip, mazot pompası, pompalamayı yapamamış olabilir.
aslında tam bitmemişti ancak şu son günlerde çok dipte kullandım.sanırım bundan tşk ederim kardeşim.

Geri
Üst Alt