Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Malum çalınan araç'ım bulundum ama fr dsg almayı düşünüyorum

Ctokgozer

Kayıtlı Üye
araç'bulundukdan sonra çıkan masraf kasko 'ya agır geldi ve araç 'i pert 'e çıkarmaya karar verdiler şimdi yeni araç almayi düşünüyorum ödeme yapıldıkdan sonra yanlız otomatik dizel düşünüyorum ve gördügüm kadarı ile dsg şanzıman larda ciddi bir ısınma kaynaklı problem oluşuyor 18.000 de 2 sefer şanziman degişen ler var seat 'i çok begendim bu yüzden yine seat düşünüyorum ama otomatik araç 'daki şanzıman sorunu beni açıkcası korkutuyor araç model önerileriniz varmı bu konu model yıl bütçe 60.000 lira merak edenler için pert 'e çıkan araç 'in resminide koyiyim biraz şaşırın nasıl pert 'e çıktı diye :) ve maliyet raporu parça hariçtir.

Değişmesi gereken parçalar

Kontak kilit seti

Radyo teyp

Sol ön çamurluk

Sol ön davlumbaz

Ön tampon sol bağlantı braketi

Ön tampon

Sol far

Sol alt rezinatör

Sol ön jant

Sol ön lastik-205/55/16/91V GOOD YEAR

Ön panjur

Ön panjur arması

Sağ far

Ön tampon sağ bağlantı braketi

Ön tampon alt spoyleri

Arka tampon

Arka tampon sağ bağlantı braketi

Sağ arka dış stop

Leon yazı

Tavan döşemesi

Arka koltuk emniyet kemer bakaliti

Ön cam yapıştırma seti

Onarım görmesi gereken parçalar

Tavan sacı onarım/ boya

Sol ön kapı onarım/ boya

Sol arka kapı onarım /boya

Sol arka çamurluk onarım/ boya

Sağ arka çamurluk onarım /boya

Sağ arka kapı onarım/ boya

Sağ ön kapı onarım/ boya

Sağ ön çamurluk onarım/ boya

Motor kaputu onarım/ boya

Bagaj kapağı onarım/ boya

Detaylı iç araç temizlik :300tl

Rot balans :80t

Kaporta :1950tl

Boya: 1900tl

Döşeme /kilit :600tl

Elektrik :250tl

Cam :180tl

Not: 4 Adet Sport up 17 inç Jant fiyatı hariç bunu sonradan eklediler fiyatı bilmiyorum

http://i.hizliresim.com/415Zm0.jpg
[doublepost=1485842597,1485842357][/doublepost]IMG_0141-min.JPG

Ustam geçmiş olsun tekrardan, artık yenisine kısmet diyelim,inşllah allha gönlüne öre veriri,dsg şanzıman önceden sorunlu bir şanzımandı fakat yakın zmanda öyle sorun cıkartan kimseleri görmedim,bende 4 yılldır kullanıyorum allha şükür bi sıkıntıyaşamadım,yaşatmasında :), snde yazmışsın ısınma sorunu diye,acıkcası ufak bırkaç detay var onları uygularsan sorun yaşamazsın gibime geliyor,örn. yazın trafık sıkışksa trip. te kullan aracı,yada dik yukarı cıkarken tripe al, kırmızı ışıklarda firene iyice bas arac kalkmak ıcın zorlamasın kendını,d'de iken aracı zorlama cok,sürat yapcaksan s'e cek, gibi durumlarda dikkat edersen bi sorun yaşamazsın ısınmasında vs...

vay be.. şu araba pert mi şimdi ? benim aldığım leonda pert kayıtlı. hasarda şöyle;

5fd50ede-104e-47c5-a108-adeaf909ae67.jpg

böyle arabalar aslında alınabilir. adam 38 bin ağır hasar yazmış, 5 bin liraya araba işte bu hale geldi;

5fd50ede-104e-47c5-a108-adeaf909ae67.jpg 4dbb8b7e-fb98-45f6-8220-9633b246935f.jpg

hayırlısıyla kafana yatan bir araç bulursun inşallah kardeşim.5fd50ede-104e-47c5-a108-adeaf909ae67.jpg 4dbb8b7e-fb98-45f6-8220-9633b246935f.jpg

geçmiş olsun inşallah gönlüne göre bi seat bulursun

vay be.. şu araba pert mi şimdi ? benim aldığım leonda pert kayıtlı. hasarda şöyle;

Ekli dosyayı görüntüle 14269

böyle arabalar aslında alınabilir. adam 38 bin ağır hasar yazmış, 5 bin liraya araba işte bu hale geldi;

Ekli dosyayı görüntüle 14269 Ekli dosyayı görüntüle 14270

hayırlısıyla kafana yatan bir araç bulursun inşallah kardeşim.Ekli dosyayı görüntüle 14269 Ekli dosyayı görüntüle 14270
bana arabayi almak istersen 26 bin lira dedi ler bende teşşekkür ettim dedim kalsin

Geri
Üst Alt