Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Makyajlı Ateca Vites Topuzu ve Carplay

denizbalku

Kayıtlı Üye
Aracın vites topuzu soyulduğundan yeni tip ışıklı vites topuzu yaptırayım, onu da yaptırmışken Carplay ve birkaç gizli özellik filan da açtırayım diyorum. Servisten fiyat aldığımda Carplay için 10 bine yakın, vites topuzu için de 12 bin civarı bir fiyat aldım. Ankarada bu işlemleri yaptırabileceğim güvenilir yer bilen var mı? Bir de araçta front assist özelliği olduğundan şerit takip ve adaptif sürüş özellikleri de aktif edilebiliyormuş. Konuya ilişkin bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar.

Ankara Vag Com tarzı yazarak Insta' da yada Google da araştırın. Ben vites topuzunu kendim alıp takmıştım, sahibinden.com a falan bakabilirsiniz, el yatkınlığınız varsa basit. Bu ve diğer özellikler bahsettiğini hiçbir özellik için servise gitmenize gerek yok. Piyasanın 2 katı fiyat çekerler.

Vagcom Eryaman diye bir yerden fiyat aldım. Carplay için 3000 vites için 4000 lira fiyat verdiler. Yalnız carplayi crack yapıyoruz dedi. Ne olduğunu bilmiyorum araç halen servise gidiyor bir yazılım güncellemesi vs olduğunda yapılan uygulama gidiyormuş o yüzden emin olamadım.

Aracınız halen garanti kapsamında ise uygulanan yazılımlar garantiyi bozabilir. Ancak vites topuzu sorun olmaz. Netten baktığım kadarı ile yaklaşık 1.400-3.000 Tl arası satılıyor topuzlar. Montajı çok basit, 4.000 Tl çok geldi bana. Aşağıdaki linklere bakabilirsiniz. Alacaksanız topuzun ışık renklerine dikkat ederek alın. Ateca nın aydınlatma renklerine uygun seçim yapın. Kırmızı var, beyaz var ona göre düşünün.

Teşekkür ederim. Bana da fazla geldi 4000 zaten. Elim yatkın vitesi hallederim ama yazılım işine girmekten vazgeçtim artık.

Geri
Üst Alt