Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

LUTFEN BANA BIR YARDIM

mehmetf

Kayıtlı Üye
benim 2006 l3onum var abiler basina gelen varsa bir yardim nolur aracimi calistrdigimda hicbir skinti yok ve guzlce calisiyor fakat bosta gaza bastigim zaman depraj gaz firen pedallarinda titreme hissediyorum bu normalmi birde aarci vitese takip kalktigim zaaman titriyo gbi motor tarafi snra kalkp giderken soyle bisey oluyor vitese taktim giderken depraj pedalinda vuruntu oluyo haliyle gaz pedalina dahi vruyo bunn sebebi nedir motor kulagi dedler degistik sanziman kula degisti alt sanzimn kula dediler degisti lutfeb bir yardim

abi bende de aynı araba var. 2008 modeli. ama dediğin şey için cevabım yok ne yazık ki bilemedim. (Diğer konuda sorduğun için yazıyorum)

saolasin abim ya basina gelen sorunu bilen kimse varmi acaba ya:(
[doublepost=1514131396,1514131321][/doublepost]abi gaza astigida depraja haffce ayagini dokundugunda senn deprajdada ayagini gdiklama oluyomu nolur bir yardim

yok hocam hayr depraj pedalinda ve gazda olsu titriyo birinci viteste kalkarken bi tirtt diyo sanzimanda

Geri
Üst Alt