Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leona cam filmi tavsiyesi

Gngr1

Kayıtlı Üye
Leon'a cam filmi yaptıracağım fakat çok kararsızım 2 yada 3 numara arasında takıldım 2 numara filmde aracın içerisi birazda olsa gözüküyor. 3 numarada geceleri hele hiç gözükmüyor. Aracına film yaptıranlar resim atabilirmi ? Yer öneri tavsiyeniz varmıdır istanbul avrupa yakası için .

Leon'a cam filmi yaptıracağım fakat çok kararsızım 2 yada 3 numara arasında takıldım 2 numara filmde aracın içerisi birazda olsa gözüküyor. 3 numarada geceleri hele hiç gözükmüyor. Aracına film yaptıranlar resim atabilirmi ? Yer öneri tavsiyeniz varmıdır istanbul avrupa yakası için .

Aynen uzun sure bineceksen kaliteli yaptirman en iyisi ben llumar yaptirdim 2 numara (on cam dahil) aksamlari da sikinti yasamiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracı teslim alırken 2 numara film yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam markası williams dı. Fakat arka Camlar karartmalı olduğu için ön taraf daha açık oldu. Daha sonra ön tarafıda biraz koyulaştırdım arka ile eşit seviyeye geldi. Ben memnunum şimdilik

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önerebilceğiniz bi yer varmı acaba istanbul avrupa yakasında

Ben maslak oto sanayide 3 numara yaptirdim fakat gece karanlikta gorusumu biraz engelliyor. O yuzden 2 numara idealdir

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 numara yaptırıcam teşekkürler yorumlar için

Zaten artık cam filmi yasak değil ama numara sınır var bildiğin kadarıyla 2 serbest

Geri
Üst Alt