Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ebatta değil fakat yazlık olarak 16 ve 17 inç ebatlarında Continental PremiumContact 7 kullanıyorum ve her anlamda memnunum. İkinci seçenek olarak ise aklımda Michelin PilotSport vardı fakat konfor ve soğukken yol tutuşu farkından dolayı Conti seçimiyle devam ettim.
Daha önce pilotsport lastiği tofaş şahin üzerinde kullanmıştık ve muazzam sonuçlar vermişti.
Turanzaya sakın bulaşmayın. Ateca aracımda turanza t001 mevcut. Lastikler henüz 16 bin de ama çok fazla patinaja kalıyor fren mesafesi kötü ve yolda arada araç yalpalıyor. Bu sebepten yazın lastikleri michelin veya continentalle sıfırlamayı planlıyorum. Diğer aracımda michelin primacy 4+ kullanıyorum. 30 bin km geçti alalı ve hala çok memnunum. Lastik hala ilk günkü gibi. Bence continental veya michelin seçmelisiniz. Yumuşak hamur istiyorsanız seçiminiz michelin olmalı. Continental ve bridgestone lastikleri biraz daha sert kalıyor. Tabi bunun yanında daha uzun ömürlü oluyorlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.