MasterLeon
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ordan girdiğimde Bluetooth ta bastığımda telefon bulunamadı diyorRadyodan telefon menüsüne, oradan da ayarlara girdiğinizde bluetooth u açmak için bir ayar olması lazım. Eski aracımda nadiren yapardı (2013 Leon FR) şu ankinden yaptığını hatırlayamadım (2018 Leon FR)
Aynen bende telefondan sıfırladım araca binince baktım çalışmayan Bluetooth telefon aramaya başladı ondan sonra çalıştı . Arabanın çok akıllısı da iyi değilUstad bizim arkadasin corollasi da arada boyle yapiyordu. Oda bluetoothu hem telefondan hem arabadan sifirliyordu (cihazlari sifirlama) sonra duzeliyordu. Bir daha olursa denenebilir sorunun çözülmesine sevindim..
Daha bunun Tesla'sı falan var hocam, onlardaki buglar kim bilir ne seviyedeAynen bende telefondan sıfırladım araca binince baktım çalışmayan Bluetooth telefon aramaya başladı ondan sonra çalıştı . Arabanın çok akıllısı da iyi değil