Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon FR Bluetooth sorunu

MasterLeon

Kayıtlı Üye
Merhaba ,

Aracımda bugün aktif kullandığım halde Bluetooth görmemeye başladı direksiyondaki telefon ibaresine bastığımda "telefon hizmet dışı " uyarısı veriyor ayrıca Bluetooth ta çalışmıyor doğal olarak .

Sorunun sebebi nedir ?

TeşekkürlerIMG_20201215_194425.jpg

Radyodan telefon menüsüne, oradan da ayarlara girdiğinizde bluetooth u açmak için bir ayar olması lazım. Eski aracımda nadiren yapardı (2013 Leon FR) şu ankinden yaptığını hatırlayamadım (2018 Leon FR)

Radyodan telefon menüsüne, oradan da ayarlara girdiğinizde bluetooth u açmak için bir ayar olması lazım. Eski aracımda nadiren yapardı (2013 Leon FR) şu ankinden yaptığını hatırlayamadım (2018 Leon FR)
Ordan girdiğimde Bluetooth ta bastığımda telefon bulunamadı diyor

Başka telefon denediniz mi? Telefonun görünebilirliği kapalı olabilir belki?

sabah araca bindim kendi kendine çalıştı şu an sorun kalmadı teşekkürler

Ustad bizim arkadasin corollasi da arada boyle yapiyordu. Oda bluetoothu hem telefondan hem arabadan sifirliyordu (cihazlari sifirlama) sonra duzeliyordu. Bir daha olursa denenebilir :) sorunun çözülmesine sevindim..

Ustad bizim arkadasin corollasi da arada boyle yapiyordu. Oda bluetoothu hem telefondan hem arabadan sifirliyordu (cihazlari sifirlama) sonra duzeliyordu. Bir daha olursa denenebilir :) sorunun çözülmesine sevindim..
Aynen bende telefondan sıfırladım araca binince baktım çalışmayan Bluetooth telefon aramaya başladı ondan sonra çalıştı . Arabanın çok akıllısı da iyi değil

Aynen bende telefondan sıfırladım araca binince baktım çalışmayan Bluetooth telefon aramaya başladı ondan sonra çalıştı . Arabanın çok akıllısı da iyi değil
Daha bunun Tesla'sı falan var hocam, onlardaki buglar kim bilir ne seviyede :D

Geri
Üst Alt