Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon exellance mı yoksa, fr mı?

Blue5F

Kayıtlı Üye
Herkeze, iyi günler dilerim ikisi arasında sürekli gidip gelmekteyim daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum açıldıysa lütfen lik atın konuyu hortlatmak istemem.

SSizce leon FR mı yoksa exalance mı bu araçları + ve - leri

VVakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Şu anki mevcut fiyat listesinde iki donanım özelliğine sahip araç da aynı fiyatta konumlandırılmış durumda..ancak aynı fiyatta olmalarına rağmen fr da geri görüş kamerası yok anahtasız çalıştırma da opsiyon olarak sunuluyor..Bu iki özellik xcellence de standart olarak sunuluyor..ben bir fr kullanıcısı olarak xcellence derim süspansiyonları fr a göre daha yumuşak da deniyor..Peki sen neden fr aldın diye sorarsanız ben aldığım zaman aralarında 5 bin liralık fiyat farkı vardı bende o parayı xcellence vereceğime kasko ve sigorta işlemlerini yaptırdım:)

Teşekkür ederim yorumunu paylaştığın için

Bence siz kendi donanimlariniza karar verin.
Benim için donanım önemlidir. Ben şahsen anahtarsiz giriş ve çalıştırma isterim aracımda ama bazıları istemez. İşte burada önemli olan sizin beklentileriniz.

Excellence - anahtarsız giriş & geri görüş kamerası

FR - body kit ve süspansiyonlar (gelen birçok araçta 18"lik opsiyon jant da mevcut)

Aralarındaki farklar bunlar, bazı FR modellerinde de excellence daki farklar olabiliyor, burada konfor mu istiyorsunuz sportiflik mi konusu ön plana çıkıyor. 1 tane Leon FR sıfır alıp sattım, bir tane de sıfır aldım ve hala kullanıyorum, babamda da ibiza FR var. Net söyleyebileceğim, konfor her araçta standart paketlere göre düşük, ama bunun artısı daha güvenli sürüş hissiyatı. FR paketler virajlarda kolay kolay yatmaz örneğin, yüksek süratlerde yere daha iyi otururlar, bunun karşılığında yoldaki en ufak bozukluğu size hissettirirler, aynı zamanda süspansiyon daha sesli çalışır.

Excellence alıp sonra spor yay takacaksanız hiç uğraşmayın FR alın. Konfor daha önemli çok basmıyorum derseniz Excellence daha mantıklı bir tercih olur.

Allah hayirli ugurlu etsin kazasiz belasiz kullan tekerine tas değmesin insallah :)

ben ikilemde kalmis olsam bende excellence secerdim. Geri gorus kamerası neyse de anahtarsiz giris muthis bir kolaylik..

Ahmet kardeşim ALLAH kaza bela vermesin..Bende birkaç ay önce kararsız kalmış fr almıştım o zaman fr ve excellence arasında 5 bin lira fark vardı aradaki farkı kasko sigortaya verdiğim için excellenceden vazgeçmiştim..Herşeye ve herkese rağmen iyi ki leon almışım diyorum şimdilerde..Umarım sende memnun kalırsın güvenli sürüşler..

Geri
Üst Alt