Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 5" Ekrana Geri Görüş Kamerası Takılır mı?

Furkan Bektaş

Kayıtlı Üye
Merhaba. 2017 Style paket Leon'a sahibim. Ekranı 5", CD girişsiz. Torpidoda ayrıca bir ünite bulunmuyor. Kiminle konuşsam takılmayacağı söyleniyor fakat internette araştırırken ekteki gibi bir görsele rastladım. Bahsettiğim, benim aracımda da bulunun ekrandan. Bu işlemi nasıl gerçekleştirebiliriz? Tecrübesi, bilgisi olan var mıdır?

bb95b688661efb8d59957345912918b7.jpg

Merhaba. 2017 Style paket Leon'a sahibim. Ekranı 5", CD girişsiz. Torpidoda ayrıca bir ünite bulunmuyor. Kiminle konuşsam takılmayacağı söyleniyor fakat internette araştırırken ekteki gibi bir görsele rastladım. Bahsettiğim, benim aracımda da bulunun ekrandan. Bu işlemi nasıl gerçekleştirebiliriz? Tecrübesi, bilgisi olan var mıdır?

Ekli dosyayı görüntüle 22524

Hocam şöyle söyleyim iki aracımdada mevcut ama hiç bakmıyorsunuz kameraya.Hep bakacağım diyorum olayın heyacanıyla stresiyle hiç bakmıyorsunuz ama böyle yol boş olunca işe yarıyor.Takılıyor olması lazım çünkü 2014 caddy aracıma dışarda taktırdım araçta eski tip teyp vardı bilirsiniz belki ince uzun siyah beyaz dokunmatik değil onu değiştirdim dokunmatik ekran aldım ve kamerayı taktırdım inanın ki hiç kullanmıyorsunuz kamerayı hep aynaya bakıyorsunuz..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt