Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon 2013 model sprey tipi cam suyu püskürtme

emregenc31

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba seat leon 2013 fr aracımın cam suyu püskürtme memelerinden memnun değilim çok zayıf püskürtüyor. İnternette sprey tipi püskürtmeler var 150 TL civarında ancak ısıtmasız diyor. Mevcut aracımdaki ısıtmalı mı ısıtmasız mı bunu nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Aracınızda fabrika çıkışından koltuk ısıtma varsa ısıtmalıdır diyebiliriz. Ya da kaputu kaldırıp fıskiyelere bakın, sadece hortum varsa ısıtmasızdır, bir soket de bağlanıyorsa ısıtmalı olabilir ama olmaması da mümkün :)

Faturasını bulabilirseniz orada da yazar, ya da yetkili servisi arayıp şase numarasıyla da öğrenebilirisiniz.

valla baktım da bir şey anlamadım hocam :) bir soket var ama hiç ısıtıcıya benzemiyor:)

Isıtma, sadece kısa bir dönem kış paketi adı altında geldi. Far yıkama yoksa ısıtmasızdır. 150 Tl makul bir fiyat sayılır TR piyasasına göre. Alabilirsiniz. Yada Aliexpres e de bakabilirsiniz.

far yıkama var ancak kışın erzurum soğuğunda varsa bile donma oluyordu. Varsa bile işe yaramıyor sanırım 150 TL için riske girmeye değer çünkü kendi orjinalindeki çok zayıf püskürtüyor.

2013 model led farlarda far yıkama standarttı, ısıtma yoktu ama far yıkama vardı. Seat henüz xenonlardaki gibi far yıkama zorunlu mu emin olmadığı için risk almamıştı. %99 yoktur hocam

sipraiş verdim bakalım çok sorun olursa kışın orjinalini yazın sprey tipini kullanacağım yorumlarınız için teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt