Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

LEON 1.4 EcoTSI ACT 150 HP DSG Tavsiye Edermisiniz?

SeatKing

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kendime araç bakıyorum Ford Focus 1.5 Tdci titanium olmak üzere iki araç arasındayım aslında. Leon daha atak bir araba sanırım ve turbo benzinli, focus ise turbo dizel. Yakıt olarak hemen hemen aynılar. Aracı yaza doğru alacağım leon sıfır alınabilir 120.000 gibi bir fiyat mevcut. Seat yardımcı oluyor mu acaba 80000tl nakit gerisi kredi tarzı ama daha önce kredi kartı ve kredi kullanmadım o yüzden kredi notum kötü ama herhangi bir borç vs. bişey yok sadece bulaşmadım. Araç almak istiyorum bu motor nasıldır serimidir? FR almak istiyorum en dolu donanım olarak bu mevcut.
LEON 1.4 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR
LEON 1.4 TSI 150 HP DSG FR
Hangisini tercih etmeli?
Fiyat Listesi | SEAT

Son düzenleme:
Kesinlikle ford bakmam yanından bile geçmem. O kadar param olsa,performans ve tasarruf istiyorsam, 1.4 ecotsi act 150 alırdım. Bildiğim kadarıyla act sisteminde 140 km hızı geçmezseniz motor otomatikman silindirden bazılarını kapatıyor ve daha az yakıyor. Motor olarak leon hem hızlanması ,hem seriliği ve beygir gücü itibariyle havada karada tokatlar.

Kesinlikle ford bakmam yanından bile geçmem. O kadar param olsa,performans ve tasarruf istiyorsam, 1.4 ecotsi act 150 alırdım. Bildiğim kadarıyla act sisteminde 140 km hızı geçmezseniz motor otomatikman silindirden bazılarını kapatıyor ve daha az yakıyor. Motor olarak leon hem hızlanması ,hem seriliği ve beygir gücü itibariyle havada karada tokatlar.
Teşekkür ederim hocam, sıfır fiyatlarıda fena değil gibi geldi forda göre daha performanslı olmasına rağmen neden fiyatı daha uygun acaba? Yakıt olarakta aynı neredeyse benzinli diye sanırım. FR modeli en dolu modelimidir acaba?

Ayrıca bazı yerlere S&S ibaresi mevcut motorlarda bu nedir acaba? Ayrıca Xcllence donanım mı yoksa FR mi almalı? Hangisi daha dolu acaba fiyatları aynı

Teşekkür ederim hocam, sıfır fiyatlarıda fena değil gibi geldi forda göre daha performanslı olmasına rağmen neden fiyatı daha uygun acaba? Yakıt olarakta aynı neredeyse benzinli diye sanırım. FR modeli en dolu modelimidir acaba?

Ayrıca bazı yerlere S&S ibaresi mevcut motorlarda bu nedir acaba? Ayrıca Xcllence donanım mı yoksa FR mi almalı? Hangisi daha dolu acaba fiyatları aynı

Fiyat olarak ford'a hiç bakmadım aslında ama eğer ford daha pahalıysa dediğiniz gibi dizel motor olduğu için olabilir. Excellence en dolu versiyonu diye biliyorum.Krom kaplamalar excellence donanımda daha fazla fakat fr daha spor bir model bence. S&S ise start stop özelliğidir. Valla ben olsam fr alırdım.

Sa 1.4 tsi 150 act fr kullanıyorum 1400 kmde araç 7.8 litre ortalaması var şuan dikkatsiz kullanım tabi 50 lt depoyla 600-650 km yapıyor araç kullanıma bağlı olarak

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.4 tsi ve ecotsi mevcut ecotsi daha ekonomik bir araç deniyor hız olarak bir eksisi yok 8.0 yine hızlanma sadece ecotsi diye geçiyor. 120Bin fiyat mevcut, seat araç kredisi veriyor mu ki acaba 60bin ben versem 60bin taksit gibi bir durum oluyor mu bilgisi olan var mı bu konuda acaba birde benim boyum biraz uzun 1.92 sıkıntı çekermiyim acaba?
[doublepost=1516483207,1516373936][/doublepost]Güncel

2017 1.4ecotsi act dsg xcellence kullanıcısıyım. Act olayı araçtan 100tork ve aşağısını istediğiniz durumlarda 2 silindiri kapatıyor. Onun hangi anlarda kapanacağını belli zaman sonra anlıyorsunuz zaten ve ona dikkat ederseniz ki ben ediyorum ortalamam 5.9lt uzun süreli. Antalya şehiriçi. Aracım şuanda 4500km de. Xcellence 2017 yeni kasalarda çıktı ve en donanımlı versiyonu. (Anahtarsız iniş biniş çalıştırma,geri görüş kamerası vs.) eğer benim gibi konfora önem veren biriyseniz xcellence alın. Ama sert ve daha spor olsun derseniz fr alın. Fakat bu saydıgım ozellıkler fr da parayla eklenebılıyor orjınalınde standart değil. ( vw golfteki highline : xcellence , Rline : fr gibi düşünebilirsiniz )

2017 1.4ecotsi act dsg xcellence kullanıcısıyım. Act olayı araçtan 100tork ve aşağısını istediğiniz durumlarda 2 silindiri kapatıyor. Onun hangi anlarda kapanacağını belli zaman sonra anlıyorsunuz zaten ve ona dikkat ederseniz ki ben ediyorum ortalamam 5.9lt uzun süreli. Antalya şehiriçi. Aracım şuanda 4500km de. Xcellence 2017 yeni kasalarda çıktı ve en donanımlı versiyonu. (Anahtarsız iniş biniş çalıştırma,geri görüş kamerası vs.) eğer benim gibi konfora önem veren biriyseniz xcellence alın. Ama sert ve daha spor olsun derseniz fr alın. Fakat bu saydıgım ozellıkler fr da parayla eklenebılıyor orjınalınde standart değil. ( vw golfteki highline : xcellence , Rline : fr gibi düşünebilirsiniz )

Teşekkürler yorum için biraz daha sportif bir görünüm istiyorum açıkçası FR daha yakın gibi bana. Gazı biraz sert kullansak 10lt rahat görür mü?

Ford focus ta güzel araba. Çalıştığım yerde mondeo var ve araba çok şekil :)
Tabi işin içinde leon varsa o da ayrı. Fr çok güzel bir araç. Yakışı da çok fazla değil. Ama insan Fr alınca kendini tutmamaz gibime geliyor. Agresif kullanimla işin rengi değişebilir.
Neden o fiyatlara sıfır araç bakıyorsunuz.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Ford focus ta güzel araba. Çalıştığım yerde mondeo var ve araba çok şekil :)
Tabi işin içinde leon varsa o da ayrı. Fr çok güzel bir araç. Yakışı da çok fazla değil. Ama insan Fr alınca kendini tutmamaz gibime geliyor. Agresif kullanimla işin rengi değişebilir.
Neden o fiyatlara sıfır araç bakıyorsunuz.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bütçem 90bin olacak hani seat fr alırsam fiyatı sıfır uygun çünkü seat kredi verirse sıfır sahibi olmak isterim. Olmaz ise focus ikinci el daha ağır basıyor

Geri
Üst Alt