Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastik

Aracınız nedir bilmeden yorum yapıyorum ama ön arka ayrı lastik pek tavsiye edilen bir kombinasyon değil. Sürekli ani kalkışlar yürüyen aksam ve şanzuman gibi elemanlarada zarar verecektir. Pilotsport4 cadde kullanımında çok keyifli bir lastik ısındıktan sonra çok daha güzel yol tutuyor şüpheniz olmasın. Kullandığım lastikler arasında fren ve ıslak zemin olarakta en iyi lastikti diyebilirim 17” ve üzeri tecrübelerimde.
 
Eğer 18" jant var ise, benim tavsiyem aracı bilmeden söylüyorum Continental Premium Contact 6, B-C değerleri mevcut, XL 300Km kadar desteği var. Yol tutuşu konusunda epey iyi tavsiye ederim. Bende 225/40/18 mevcut epey konforlu ve yol tutuşu konusunda güven veriyor.
 
Seri kalkmak araca zarar verir ve uzun süreli öyle kalkışlarda
Pzero öneririm


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Aracım fr 2016 dsg 150lik17inç 225/45/17 bağdat caddesinde ışıklardan ışıklara kalktığımdan dolayı yakında şanzımanı elime alıcağımı düşünüyorum zaten :S


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt