Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastiğin teli gözüküyor

Arkadaşım lastiği kaldırıma sürttü şu şekli aldı (arka lastik) 2 adet lastik alsam olurmu önler farklı arkalar farklı olucak yeni aldığımı öne taksam daha mı iyi olur teşekkürler
Gecmis olsun ustad. Bu yillardir tartisilan bir durum. Ama bana kalirsa durumun suan musait degilse en az bir cift lastik alip degistirmen daha mantikli olur. Desen yakin olursa cok problem olusturacagini düşünmüyorum..

Alacagin lastikleri öne ya da arkaya taktirmak yine senin kararin. Arka lastik diye insanlar cok onemsemiyor ama kazalara sebebiyet veren cogu durum aracin kıç diye tabir edilen arka kısmının kontrolunun yitirilmesidir. Hatta bazi kisiler ön lastikten cok daha onemli oldugunu savunuyor.. cunku frenlemede aracı duz hizada tutan arka lastiklerdir.

Haa ustad yerinde olsaydim. İleride alabileceğim 4 lastigin ikisini alir arkalarla degisim yapardim. Durumum el verince de diger ikisini alir seti tamamlardim... Gecmis olsun tekrardan..
 
Marka model fark etmez. Çok acil o lastiği değiştirmeni öneririm.

Yeni alırken de Falken'i tavsiye ederim.
AS210 modelini yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum yağmur/soğuk + kuru hava performansı oldukça başarılı.
M+S sertifikası olduğu için hafif kış şartlarında da etkili.

Yeni alacağın lastikleri öne takarsın.
 
Geri
Üst Alt