Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

KW Coilover ?

ismail17

Kayıtlı Üye
Merhabalar;
Sizlerden bir konuda yardım istiyorum o yüzden bu konuyu açtım 2011 model mk2 kasa leonuma kw coilover takmak istiyorum. Adanada oturuyorum fakat bu bahsettiğim KW markasının ne adanada ne de başka bir şehirde satıcısını bulamadım sizlerden rica etsem aranızda daha önce kw kullanan arkadaşlarımız var ise hem kullanıcı olarak yorumlarını hemde nereden temin ettiğini yazabilirse çok memnun olurum şimdiden hepinize keyifli forumlar dilerim ...

Merhabalar;
Sizlerden bir konuda yardım istiyorum o yüzden bu konuyu açtım 2011 model mk2 kasa leonuma kw coilover takmak istiyorum. Adanada oturuyorum fakat bu bahsettiğim KW markasının ne adanada ne de başka bir şehirde satıcısını bulamadım sizlerden rica etsem aranızda daha önce kw kullanan arkadaşlarımız var ise hem kullanıcı olarak yorumlarını hemde nereden temin ettiğini yazabilirse çok memnun olurum şimdiden hepinize keyifli forumlar dilerim ...
Merhaba daha önce kendim kullanmadım ama üzerinde olan araç sürdüm çok memnundu kendisi bende ön yargılarımı yıkmıştım coil için
fttuning türkiye distribütörü onlar ile iletişime geçin olmazsa powershop u arayın ellerinde olabilir

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt