Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kuş pisliği

Batuhan furkan

Kayıtlı Üye
Merhabalar aracımda kuş pisliği yanık lekesi oluştu bunu geçirmemein bir yolu var mıdır acaba buna önlem olarak daha gazla olmaması için ne yapılabilir ?

Sonax autoclub tarzı profesyonel yerlere giderseniz sorununuzu çözerler diye düşünüyorum

Merhabalar aracımda kuş pisliği yanık lekesi oluştu bunu geçirmemein bir yolu var mıdır acaba buna önlem olarak daha gazla olmaması için ne yapılabilir ?
Boya ustasının bana verdiği tavsiyeye göre, o an yıkayıp temzileme şansın yoksa üstüne bolca su dök asidi gitsin demişti. Aklınızda olsun.

Boya ustasının bana verdiği tavsiyeye göre, o an yıkayıp temzileme şansın yoksa üstüne bolca su dök asidi gitsin demişti. Aklınızda olsun.

Buna ek olarak kus pisligi+direk gunes isiginda yanik olusma riski cok daha yüksek oluyor. Kuslar benim arabayi golgede ağacın altinda sıvıyorlardi yola çıkmadan kopuklu puskurtme yapmistim onunla temizliyordum yanik olmadi hic. Kuslarin kakasi degil boyayi yakan idraridir. Arkadasin dedigi gibi gorur gormez su ile asidik ozelligini kaybettirmek lazim. Uzerine pecete islatip koyabilirsin de. 1 dakika olmadan yumusayip hemen cikar.

Yanik olan yere ise maalesef hicbir cozum yok :/ cok video izledim kus pisligine hicbir care yok. Sadece boya korumalar birazda olsun etkili oluyor. Onda bile uzun sure kalirsa boyayi yakabiliyor.

Geri
Üst Alt