Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klişeleşmiş galerici yalanları

Kuzeylee

Kayıtlı Üye
Değerli arkadaşlar, galericiler malum satarken tertemiz alırken bu araba para etmez havasında her zaman.bizim saf temiz vatandaşlarımız da hemen kanıyor.bundan dolayı hem galericilerin klişe yalanlarını yazalım herkes bilgilensin gerçeği görsün hem de eğlenelim der başlarım;

1- üç parça boya var (neredeyse komple boyalı)
2- garaj arabası..300.000 km'yi garajda yapmış:)
3- yakıtı kokluyor
4- eski sahibi doktordu

gerisi sizden olsun arkadaşlar..

bu arada işini düzgün yapan dürüst galerici arkadaşları tenzih ederim.

-Kapıda küçük bir işlem var. Sigorta şişirmiş.

Demirkollar Bostancı' dan renault clio 4 almıştım. 2 bin küsür bir hasar kaydı görünüyordu. sadece arka kapıda küçük bir işlem var dediler. Aracı alırken de Renault yetkili bayii diye göstermedim bir yere (ilk araba acemilik tabii). Aracı satacağım zaman ekspertizden aracın kaputunun değiştiği yan kapıların da macunlu boya olduğu anlaşıldı. Satacağım adama da rezil oldum. Yani aracı alacağınız kişi akrabanız bile olsa (YANLIŞ ANLAŞILMASIN) aracı götürün gösterin. Kimseye güvenmeyin.

Bana da sanayide ustaya göstermek çok saçma geliyor. özellikle yeni nesil arabalarda boya tabancası ve motor yağına bakarak arabanın seceresini döküyorlar.
Daha sonra başınızın ağrımaması için paraya kıyıp profesyonel yerlere yada yetkili servislerde uzmanlar tarafından ekspertiz yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Bana da sanayide ustaya göstermek çok saçma geliyor. özellikle yeni nesil arabalarda boya tabancası ve motor yağına bakarak arabanın seceresini döküyorlar.
Daha sonra başınızın ağrımaması için paraya kıyıp profesyonel yerlere yada yetkili servislerde uzmanlar tarafından ekspertiz yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Sanayide tanıdığınız bir usta olması lazım. Yoksa üstünkörü bakıyorlar. Aracın kaportasına uzaktan bakarak aracın neresinde ne var söyleyecek ustalar vardı. Hala kaldı mı bilemiyorum. Ama sonradan başınız ağrımaması için 101 nokta ekspertiz mutlaka yaptırın.

Sanayide tanıdığınız bir usta olması lazım. Yoksa üstünkörü bakıyorlar. Aracın kaportasına uzaktan bakarak aracın neresinde ne var söyleyecek ustalar vardı. Hala kaldı mı bilemiyorum. Ama sonradan başınız ağrımaması için 101 nokta ekspertiz mutlaka yaptırın.

Yaklaşık 6 senedir 5 farklı aracım oldu. Sonunda sıfır almak nasip oldu. Ama dediğin gibi tanıdık ta olsa kazık yedim.

Senin yaşadığın gibi bir olay bende yaşadım. Abi kardeş gibiydik. 3. arabam olması lazım sanırım götürdüm. Sol kapı dışında sorun yok hemen al dediler ve aldım. Satarken önden kazalı çıktı araba rezil oldum. Sonuç olarak artık işini namusu ve ciddiyeti ile yapan usta bulmak gerçekten çok zor yok demiyorum ama çok zor. o yüzden ekspertizden şaşmam.

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
- ilk sahibinden
- bakımları yetkili serviste yapıldı

-İçinde sigara bile içilmemiş.Tertemiz.
+(şöför koltuğunda sigara yanıgı var?)
-serviste usta agzında sigara ile binmiş ateşi düşürmüş.Aracın sahibi sigara içen adamın yanında bile durmaz:)

+Telefonda sorarsın aracın neyi var?
-Hatasız boyasız tertemiz gel gör bak al git.
+gidersin sagı solu çizik kapı değişmiş sürtmeden dolayı.
-kapı abi kaputta tavanda birşey olmasın sağten orjinali ile değişti kapı :O

Satmaya çalışırken Avrupa araba abi kapı değişmiş 4 bin tl değer kaybı şahin doğan degilki bu avrupa arabası.
bu olay bire bir yaşandı :)

Geri
Üst Alt