Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klima tuşları ne işe yarar

Mehmettastan38

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Mar 2021
Mesajlar
5
Yaş
42
Cümleren selamın aleyküm 2000 toledom var dijital klima kullanımını bilmiyorum bilgisi olan yardım edebilirmi? Şimdiden teşekkürler.
 
1616737383053.png

Sol üst - buğu çözme - yağmurlu/nemli havalarda araca bindiğinizde bir anda oluşan buğuyu hızlıca çözmeye yarar
Sol orta - auto modu, sadece ısıyı ayarlarsınız, gerisini araç kendi halleder
Sol alt - Kompressör açık/kapalı - kapalı ise sadece temiz hava basar, soğutma yapmaz

Sağ üst - havayı ön cama verme
Sağ orta - havayı konsoldan verme
Sağ alt - havayı ayaklara verme

Sağ en alt - araç içi hava döngüsü/taze hava alımı - ışık yanıyorsa araç taze hava almıyor, içerideki havayı döndürüyor demektir, geçtiğiniz bölgede kötü bir koku, önünüzde çok duman atan bir araç varsa kullanabilirsiniz, ya da özellikle yazın sıcak havalarda bindiğinizde aracı daha çabuk soğutmak için de açabilirsiniz fakat uzun süreli kullanımında araç taze hava almayı keseceği için içerideki havanın kalitesi düşmeye başlar, çok uzun kullanılmaması gerekir.

Sol +/- sıcaklık ayarı
Sağ +/- fan hızı ayarı

Sistemi kapatmak için fan hızı en düşükteyken tekrar '-' tuşuna basın, bütün havalandırma sistemi kapanır. Geri açmak için herhangi bir tuşa basabilirsiniz.
 
Geri
Üst Alt