Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

klima sorunu

emreburkan

Kayıtlı Üye
b en im arac cordoba 2006 model seyir halinde normal cok iui degil soğutuyor klimam
. isiklarda kalkacagim sirara econ tusuna basip.kompresoru devre disina alıyorum bazen sonra pasif edip klima aktif ediyorum bu islemi dikkatli sekilde yaparim . klima1 dk once calisirkrn actigimda ilik hava ufledi . cok denedim rolantida yakit tüketimi klima acarken artardi suan artmiyor ilik hava ufluyo kompresor devreye girmiyor . en kötü ihtimali mi dusunmeliyim

Valla kardeşim cordobaların yumuşak karnı bu. Bende de klima bir çalışıyor bir duruyor. Usta, rezistans ve fan motorundan olabileceğini masrafında 700-800 ü bulacağını söyleyince ben hemen topukladım:)) idare ediyorum böyle. Ayrıca, kışın soğuğunda da bazen kalorifer ısıtmadı.

ben bu araca 4 bn masraf ettim.daha yeni valla uzuluyorum kompresor yolds.giderkrn devreden cikmasinin nedeni nedir ki sıcak ufluyo

Kardeşim ibiza klima sorunu hakkındaki konuyu baştan sona okudum. Benimki kuvvetle muhtemel fan motoru çünkü benim klima kompresörü yeni değişmiş ve ustalar fan motorunu işaret ediyorlar. Ben, hem ön göğsün sökülceğinden hem de parası yüzünden bişey yaptırmadım. Tek yaptığım polen filtresi değişimi oldu:))Benim bu konuda gördüğüm önce çok çok iyi bir usta ve en uygun parça maliyetiyle işi çözmek. Artı eğerki yaptırmaya karar verirsem samsunda hem düzgün hem usta iyi arkadaşlar buldum.
[doublepost=1498928203,1498927994][/doublepost]Güzel kardeşim 4000 verip de halledememene inanki üzüldüm ama burası Türkiye sahte usta cenneti. Para alırlar ezbere iş yaparlar seni düşünmezler. İstersen Samsun sanayi uğra isim verebilirim.
[doublepost=1498928287][/doublepost]Bu arada yetkili servise hiç gittin mi?

teşekkürler ben debriyaj yag.pompa.zinciri rot baslari triger devirdaim.pompasi arka amartisor yag degisimi yani ne kadar.is varsa yaptırdım . klima sorunu yolda.oldu birden oldugu icin yano.satmadima.pişmanım

teşekkürler ben debriyaj yag.pompa.zinciri rot baslari triger devirdaim.pompasi arka amartisor yag degisimi yani ne kadar.is varsa yaptırdım . klima sorunu yolda.oldu birden oldugu icin yano.satmadima.pişmanım
Ok bende sadece buna 4000 masraf ettiniz sandım:)) gerçi dediğim gibi öyle servisler ustalar var ki 4000 ni de alır bişey de olmaz. Bende aldığımdan beri masraf ettiğim yerler oldu 1000 ni bulmaz sanırım. Şu var, ben cordobayı biraz mecburiyetten almıştım accord passat sonrası soğuk bakıyordum. açıkçası pek sevmiyordum ama şimdi diyorum ki cordoba 1.4 tdi stylance iyi arabadır. Süspansiyonlar hariç:))

valla.araba dag bayir heryere.goturdum cok sicakti hava bugun econ tusuyla devre.disina aldim.klimami sonra hiz. sabitken 2bn devir.klimayı aktif ettim ilik.hava geldi sicak hava ufluyor klima modunda ikende kaloriferde.ikende ama arac kompresor devreye girdiğinde gucten dusme yaşamadim aklima kompresor calismamasinin nedenini aramak geldi econ tusu takili kalmis mi acaba diye dusundum ama.elektronik sonucta boyle birsey olmaz. kompresor guc çekmiyor motorun devrinden sigorta yada elektrik tesisastindan diye avutmak istemiyorum kendimi muhtemelen yaktık kompresorunu

İnşallah en düşük maliyetle ikimizde bu sorundan kurtuluruz. Keyifli sürüşler

Kompresor devreye girmiosa klima musurunden olabilor..once gaz var mi bakin...sonra resetleyin mutlaka duzelecektir...klima musuru gaz algilamazsa kompresoru devreye sokmaz....

Geri
Üst Alt