Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kemer İkaz Uyarısı

lextin

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba, aracım 2020 1.0 Ecotsi Leon, Temmuz 2020 çıkışlı. Aracı geçen hafta yıllık periyodik bakıma götürdüm. Ön yolcu kemer ikaz uyarısının çalışmadığını farkettim. Servise sorduğumda zaten olmadığını söyledi ama ben olduğundan ve daha önce çalıştığından hatta bununla ilgili araçta birçok muhabbet yaptığımdan eminim. Aynı araçtan olup şuan aktif kemer ikazı çalışan var mı acaba?

MK3 Leon larda yolcu kemer ikazı yok maalesef. Koltukta sensör var ise Vag-Com ile açtırabilirsiniz.

Ben aracı aldığımda geri viteste sağ aynanın inmesi, coming-leaving home, sis farının dönüşlerde yanması gibi vagcomla açılan özellikler zaten açıktı. Ben işlem yaptırmadım ekstradan. Kemer ikaz uyarısı da bu şekilde açık olarak gelmiş olabilir mi acaba? Yoksa bu saydıklarım zaten açık mı geliyordu 2020 modellerde

Ben aracı aldığımda geri viteste sağ aynanın inmesi, coming-leaving home, sis farının dönüşlerde yanması gibi vagcomla açılan özellikler zaten açıktı. Ben işlem yaptırmadım ekstradan. Kemer ikaz uyarısı da bu şekilde açık olarak gelmiş olabilir mi acaba? Yoksa bu saydıklarım zaten açık mı geliyordu 2020 modellerde
Saydıklarınızın hepsi standartta açık gelen özellikler. Aracınız ekstra güvenlik paketli değilse yolcu kemer ikazı sesi standartta yok. Sensör varsa koltukta sonradan Vag-Com ile açtırabilirsiniz.

Peki ben sensör olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim ? Daha önce aktif olarak çalıştığından eminim çünkü

2014 tdi leon crstyle kullanmaktayım, ön yolcu emniyet kemeri ikazı aracımda mevcut bilginiz olsun. Fr donanimda olduğunu da ayrica biliyorum.
Kazasız sürüşler...

Geri
Üst Alt