Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
elektrik yetersiz geliyor olabilir....geri vites enerjısını musık tesisatları gbi direk akuden alın deneyin...son olarak geri vites müşürinde sıkıntı vardır o da ucuz bişi 20 liradouble teyp ve geri gorus kamerası takılı aracta aldigimda vardi ama hic caliştigini gormedim geri vitese takınca ekran mavi oluyor ekran kamera mi bozuk yoksa baglantıda bir hata mi var
Kamera bozuk olma ihtimali nedir? Geri vitese takınca muzık veya radyodaysa teyp cıkıyor ordan kameraya geciyor ama ekran mavi daha detaylı anlatim dedim bagajin aydinlatmadan bi kablo cıkmişlar acaba kameraya mi gıdıyodu bilmıyorum ama kamera bozuk olsa ekran nasıl olur siyah mielektrik yetersiz geliyor olabilir....geri vites enerjısını musık tesisatları gbi direk akuden alın deneyin...son olarak geri vites müşürinde sıkıntı vardır o da ucuz bişi 20 lira
elektrikci cözer işini...voltaj düşük bence en kısa yoldan almışlarsa fazı....Kamera bozuk olma ihtimali nedir? Geri vitese takınca muzık veya radyodaysa teyp cıkıyor ordan kameraya geciyor ama ekran mavi daha detaylı anlatim dedim bagajin aydinlatmadan bi kablo cıkmişlar acaba kameraya mi gıdıyodu bilmıyorum ama kamera bozuk olsa ekran nasıl olur siyah mi
Yaw elektricinin cozcegini biliyorum onemli olan burda beraber cozmemiz degil mielektrikci cözer işini...voltaj düşük bence en kısa yoldan almışlarsa fazı....
uzaklardan okusam üflesemde geçse bari dicem yapabilirsen buyur...Yaw elektricinin cozcegini biliyorum onemli olan burda beraber cozmemiz degil mi
Valla garajim yok kamera sudan falan bozulmuş olamaz mi kablo işini yaparım az cok anlarım tesisat falan takmişligim var baya ama kamera takmadim hic bayadıt boyle bende yeni yeni merak ettim bie mavi ekran acaba die hep kamera sudan falan bozuldu die dusundüm ama şimdi verdigin bilgilerle elektrıkcı dukkanı acıcam sagol reisuzaklardan okusam üflesemde geçse bari dicem yapabilirsen buyur...
bak şimdi...
bitane ölçü aleti edin...aküyü çalışır vaziyette ölçün 13 ün altına düşmüşse akü ölmek üzere can çekişiyor...
ıkıncı aşama
bi tane hurda kablo bul...aküden ---- geri dönüşün kamerası enerjı kablosuna kadar cek....ucunu sök değdirin ,biride kontrol etsin içerden...........
araba çalışır vaziyette yapın..voltaj düşüktür tehlikesi yoktur...
eğer direk aküden aldıgınız enerjıde gösteriyorsa ekran,elektrikci yolu göründü tazelersin kabloyu hem....
yorumları bi yandan okurken bi yandan da garajınıza inin uygulayın
ama yok elektrikcide olursa 10 liraya daha hızlı bi şekilde işin görülebilir...
bide şu geldi aklıma geri vites sistemın modulleri olur moduldede sıkıntı olabilir.yuksek voltajdan çıkışlar yanmıs olabilir
sonucu bildirValla garajim yok kamera sudan falan bozulmuş olamaz mi kablo işini yaparım az cok anlarım tesisat falan takmişligim var baya ama kamera takmadim hic bayadıt boyle bende yeni yeni merak ettim bie mavi ekran acaba die hep kamera sudan falan bozuldu die dusundüm ama şimdi verdigin bilgilerle elektrıkcı dukkanı acıcam sagol reis