Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaliper kapağı rengi. Tavsiye!!

Azizcan

Kayıtlı Üye
Abilerim kardeşlerim herkese iyi forumlar... Aracım gece mavisi ,jantlarımı piano black 'a boyadıktan sonra #kaliper kapağı takmayı düşünüyorum ama #renk secimi konusunda yardıma ihtiyacım var. Sizce hangi renk olmalı. Önereceğiniz rengin resimli örneği varsa paylaşırsanız cok mutlu olurum. Bu arada ben parlak siyaha boyayacağım jantlarımın altına gece mavisi kaliper düşündüm... Aracım ektedir..

Ekli dosyalar

• 024.JPG
    024.JPG
    761 KB · Görüntüleme: 167
Merhaba. Jantları da siyaha boyatacağın için kırmızı kaliper kapağını öneririm sana dostum. Araçla aynı renkte kapak kullanırsan bir anlamı kalmaz. Kaliper kapağının biraz dikkat çekmesi lazım. Kırmızıyı ekte koydum.

Ekli dosyalar

• 256653707_tn50_0.jpg
    256653707_tn50_0.jpg
    27.3 KB · Görüntüleme: 147
Merhaba. Jantları da siyaha boyatacağın için kırmızı kaliper kapağını öneririm sana dostum. Araçla aynı renkte kapak kullanırsan bir anlamı kalmaz. Kaliper kapağının biraz dikkat çekmesi lazım. Kırmızıyı ekte koydum.
Resimli örnek derken mesela mavi leona kırmızı kaliper uygulanmış fotoğraf örneği. Bu arada fikrin için teşekkür ederim üstad.

Resimli örnek derken mesela mavi leona kırmızı kaliper uygulanmış fotoğraf örneği. Bu arada fikrin için teşekkür ederim üstad.

Bu az da olsa fikir verebilirim sanırım.

Ekli dosyalar

• seat-leon-sc-2.0-tsi-280-cupra-3dr-multispoke-b_image4_w1022h680_300.jpg
    seat-leon-sc-2.0-tsi-280-cupra-3dr-multispoke-b_image4_w1022h680_300.jpg
    24.5 KB · Görüntüleme: 145
Renk olarak sarı yada turuncu yaparsan daha iyi olur

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
Renk olarak sarı yada turuncu yaparsan daha iyi olur

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir

Merhaba admin bey sticker bizde temin edebilirmiyiz ucretlimi ?
[doublepost=1491863132,1491863009][/doublepost]

Kiymetli dostum kaliper kapagi her aracta varmi dir ? Sonradan mi takilir ? Ayrica kirmizi leona ne renk gider ?
[doublepost=1491863237][/doublepost]Bu araca ne renk kliper gider birde varmi bu kliper dediginiz su an bu arac ustunde

Ayrica spoyler dedigimiz sey diger leonlarda cok buyukken bunda neden kucuk

Ekli dosyalar

• IMG-20170408-WA0002.jpg
    IMG-20170408-WA0002.jpg
    88.3 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba admin bey sticker bizde temin edebilirmiyiz ucretlimi ?
[doublepost=1491863132,1491863009][/doublepost]

Kiymetli dostum kaliper kapagi her aracta varmi dir ? Sonradan mi takilir ? Ayrica kirmizi leona ne renk gider ?
[doublepost=1491863237][/doublepost]Bu araca ne renk kliper gider birde varmi bu kliper dediginiz su an bu arac ustunde

Ayrica spoyler dedigimiz sey diger leonlarda cok buyukken bunda neden kucuk

Kırmızı Leon için sarı renk ve ya yeşil gibi patlak renkler kulanabilirsiniz. Ama jantlar siyah olacaksa kırmızı araca kırmızı kaliper de gider.

Geri
Üst Alt